به گزارش خبرنگار مهر، هاشم ناظمیجلال شامگاه دوشنبه در جلسه شورای هماهنگی معاونت متوسطه آموزش و پرورش کردستان اظهار کرد: آموزش و پرورش برنامههای متعددی را در طول سال انجام میدهد اما آنچه که در اجرای فعالیتها مهم است توجه به بحث زمان است.
وی بخشی از فعالیتهای آموزش و پرورش را هدایت تحصیلی و توجیه دانشآموزان و والدین در این زمینه و برنامهریزی برای ارتقای میانگین نمرات در استان دانست و افزود: توجه به مهارتآموزی نیز از اولویتهای کاری دولت است و باید به این اولویتها در مدارس توجه ویژه شود.
وی تصریح کرد: توجه ویژه به تحقق شعار سال با هدف درآمدزایی هنرستانها و حضور حداکثری در جشنوارههای علمی و پژوهشی نیز باید در مدارس مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان اذعان کرد: امسال بحث ترویج فرهنگ اقامه نماز نیز اولویت اصلی وزارت متبوع است و باید این مهم در مدارس تقویت شود.
توجه به انسجام درونی و وحدت رویه لازمه تحقق اهداف سازمانی است
ناظمی جلال یادآور شد: از فاکتورهای مهم و ضروری در کسب موفقیت و تحقق اهداف سازمانی، انسجام درونی و داشتن وحدت رویه در انجام امور است.
وی عنوان کرد: گفتمان درون سازمانی مشترک موجب بالا رفتن ظرفیت دستگاهها در تحقق اهداف میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان بیان کرد: نظارت مستمر و بالینی با تشکیل تیمهای تخصصی در سازمانها با اشرافیت تخصصی و اشرافیت عمومی ضروری است.
ناظمیجلال گفت: بحث آموزش که دارای ریز فعالیتهای متعدد است به مراتب نیاز به اشرافیت وسیعتری دارد.
وی تصریح کرد: همچنین لازم است که خروجی همه برنامهها در کف مدرسه مشخص شود و درک مشترک و متقابل از فعالیتهای انجام شده برای اثربخشی آنها ایجاد شود.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: مدیریت در آموزش و پرورش مدیریت میانی است و باید بهصورت مستمر از انجام برنامههای ابلاغی در مدارس استان بازدید کرد.
لزوم آسیبشناسی برنامههای ابلاغی برای ارتقای کیفیت آموزشی
ناظمیجلال اذعان کرد: آسیب شناسی برنامههای ابلاغی با ایجاد نوعی رقابت سازنده بین اجرا کنندگان زمینه ارتقا کیفیت را هم افزایش میدهد.
وی یادآور شد: باید در بازدیدهای انجامی شأن و کرامت فرهنگیان حفظ شود.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در پایان تأسیس و ساخت هنرستانهای جدید در نقاط مختلف استان را نیز از دیگر مواردی دانست که باید مورد توجه معاونین آموزش و پرورش استان قرار گیرد.
نظر شما