۱۵ آبان ۱۴۰۳، ۱۶:۲۹

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان:

دهیاران نقش مهمی در ترویج فرهنگ کتابخوانی در روستاها ایفا می‌کنند

دهیاران نقش مهمی در ترویج فرهنگ کتابخوانی در روستاها ایفا می‌کنند

کرمان_مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان گفت:دهیاران نقش مهمی در ترویج فرهنگ کتابخوانی در روستاها ایفا می‌کنند و می‌توانند در راستای تشویق و ترغیب دانش آموزان در روستاها تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن روحی، روز سه شنبه در آئین معرفی روستای کهن‌سیاه سیرجان به‌عنوان روستای برگزیده جشنواره روستا و عشایر دوستدار کتاب کشور که در محل در گهر پارک سیرجان برگزار شد گفت: افزایش سرانه مطالعه یکی از برجسته‌ترین راه‌های شناخت ارتقا فرهنگ در هر جامعه محسوب می‌شود و جامعه‌ای که مردم آن گرایش بیشتری به سمت کتاب و کتابخوانی داشته و از سطح معلومات بیشتری برخوردار باشند، از سطح فرهنگ بالاتری برخوردار خواهند بود.

وی افزود: توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی در جامعه امری مهم و ضروری است که دهیاران نقش مهمی در ترویج فرهنگ کتابخوانی در روستاها ایفا می‌کنند و می‌توانند در راستای تشویق و ترغیب دانش آموزان در روستاها تلاش کنند.

روحی، با اشاره به نقش مهم دهیاران، اعضای شورای اسلامی روستا، بخشداران، کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، کتابخانه ها، مدارس، و سایر نهادهای فرهنگی و تشکل‌های مردمی در امر ترویج فرهنگ کتاب خوانی در روستاها، افزود: ثمرۀ این قبیل برنامه‌های فرهنگی، ارتقای سطح کتاب خوانی و افزایش سرانه مطالعه در جای جای استان پهناور کرمان باشد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی با ابراز خرسندی و تبریک به مردم فرهنگ دوست شهرستان‌های سیرجان و رابر و اهالی روستاهای کهن سیاه و قنات ملک برای کسب این افتخار ملی گفت: احیا هویت روستایی و عشایری و سرعت بخشیدن به نهضت توانمند سازی فرهنگی روستاییان و عشایر را از اهداف ارزشمند این برنامه فرهنگی ماندگار است و لازم است با همکاری مسئولین و همراهی مردم فعالیت‌ها و برنامه‌های برنامه‌های مرتبط با کتاب و کتابخوانی به خوبی پیگیری شود.

گفتنی است در نهمین جشنواره ملی روستاها و عشایر دوستدار کتاب در سال گذشته نصرت آباد سیرجان به عنوان روستای برگزیده دوستدار کتاب کشور معرفی و این مراسم در روستای نصرت آباد برگزار شد و امسال روستای کهن‌سیاه از همین شهرستان به همراه قنات‌ملک رابر به عنوان دو روستای برگزیده جشنواره دهم معرفی شدند.

کهن‌سیاه؛ نام روستایی است از توابع شهر بلورد در شهرستان سیرجان و محل اتراق ایل بچاقچی؛ بزرگترین ایل استان کرمان که محل اصلی سکونت آنها، کوهستان‌های شهر بلورد، دهستان چهار گنبد و روستای کهن سیاه در شهرستان سیرجان است و برای قشلاق هم به استان هرمزگان می‌روند.

کد خبر 6279676

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha