پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۴:۱۵

پس از اعلام نتیجه انتخابات آمریکا؛

دیوارنگاره میدان فلسطین باز هم ضدآمریکایی شد

دیوارنگاره میدان فلسطین باز هم ضدآمریکایی شد

دیوارنگاره جدید میدان فلسطین با اعلام نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، طرح «آمریکا شیطان بزرگ است!» را رونمایی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، طرح جدید دیوارنگاره میدان فلسطین همزمان با پایان انتخابات آمریکا تغییر کرد و با عنوان «آمریکا شیطان بزرگ است!» رونمایی شد.

این اثر با مضمون همراهی و حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی در جنایت و جنگ‌های این رژیم به همراه شعار «آمریکا شیطان بزرگ است»، رونمایی شده است.

کد خبر 6280699

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha