به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سیروس حسنزاده، معاونت اجتماعی پلیس راهور فراجا، در گزارشی از عملکرد ششماهه نخست سال در حوزههای فرهنگی و ترافیکی پلیس راهور، به اهمیت آموزشهای فرهنگی برای کاهش حوادث ترافیکی و نقش جوانان در ارتقای فرهنگ ترافیک اشاره کرد.
سرهنگ حسنزاده در خصوص فعالیتهای فرهنگی پلیس راهور گفت: معاونت اجتماعی پلیس راهور برنامههای فرهنگی متنوعی را برای افزایش آگاهی ترافیکی عموم مردم تدارک دیده است. در این راستا، تولیدات رسانهای ما به بیش از ۲۱ هزار و ۱۲۷ دقیق رسیده که شامل محتوای آموزشی مانند انیمیشنها، ویدئوهای آگاهیبخش و مطالب آموزشی در شبکههای اجتماعی است. این محتواها با هدف آگاهسازی و ارتقای سطح فرهنگ رانندگی به خصوص برای نسل جوان تولید شده است.
وی بیان داشت: یکی از خطرات جدی، غفلت کوتاهمدت رانندگان است. طبق مطالعات، تنها ۲.۳ ثانیه عدم توجه به جلو میتواند منجر به تصادف و حادثهای ناگوار شود. همین مدت کوتاه میتواند زندگیها را دستخوش تغییرات تلخی کند.
وی همچنین افزود: در شش ماهه ابتدایی سال جاری، بیش از ۷۰۰ هزار و ۵۶۴ دانشآموز در سراسر کشور از آموزشهای حضوری بهرهمند شدهاند. علاوه بر آن، بازآموزی مقررات رانندگی به بیش از یک میلیون و ۱۴۹ هزار نفر صورت گرفته و برای کاربران ترافیکی، آموزشهای غیرحضوری معادل ۹ میلیون و ۶۸۰ هزار ساعت از طریق پلتفرمهای مختلف ارائه شده است. این آموزشها بهویژه برای رانندگان ناوگان حملونقل عمومی و باری بسیار حیاتی است.
سرهنگ حسنزاده با تأکید بر نقش بانوان و خانوادهها در ارتقای فرهنگ ترافیک اظهار داشت: بانوان میتوانند نقش بسیار مؤثری در فرهنگسازی ترافیکی در خانوادهها ایفا کنند. ما قصد داریم با استفاده از ظرفیت آنان در آموزشهای فرهنگی، فرهنگ ترافیک را در سطح خانوادهها نهادینه کنیم. همچنین، همیاران پلیس با مشارکت فعال خود و تأثیرگذاری مثبت، در نظمبخشی به ترافیک و کاهش تصادفات دارند.
وی در پایان با اشاره به طرحهای جدید پلیس راهور برای فرهنگسازی و ایمنی در ترددها در جادهها و شهرها گفت: ما با همکاری فرهنگیاران و افسران آموزش ترافیک به دنبال بهروزرسانی و اجرای ایدههای جدید و همچنین استاندارد سازی آموزشها در این حوزه هستیم. برنامههای متعدد و مسابقات ویژهای برای همیاران پلیس و دیگر فعالان ترافیکی تدارک دیده شده است تا جامعهای ایمنتر و رانندگانی با فرهنگ رانندگی بالاتر داشته باشیم.
نظر شما