۱۹ آبان ۱۴۰۳، ۹:۲۶

سرهنگ شریفی خبر داد؛

لزوم رعایت فاصله طولی خودروها در معابر لغزنده پایتخت

لزوم رعایت فاصله طولی خودروها در معابر لغزنده پایتخت

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ از لزوم رعایت فاصله طولی برای جلوگیری از تصادفات رانندگی در روزهای بارانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ علی اصغر شریفی رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: هنگام بارندگی، حداکثر سرعت‌های مجاز تعیین شده برای معابر مختلف به سرعت مطمئنه کاهش می‌یابد و رانندگان باید با سرعت کمتری رانندگی کنند.

وی افزود: پس از بارش باران به خصوص در اوایل بارندگی وقتی که تازه زمین خیس شده، اصطکاک کاهش می‌یابد چرا که به علت مخلوط شدن آلودگی‌های سطحی مانند روغن، گازوئیل و گرد و خاک که به طور معمول روی سطح همه خیابان‌ها و جاده‌ها قرار دارند باعث لغزندگی بیشتر معابر می‌شود، زمین لغزنده شده و باید سرعت وسیله نقلیه کنترل شود.

سرهنگ شریفی گفت: حفظ فاصله طولی در آب و هوای بارانی بسیار مهم است؛ در این شرایط توصیه می‌شود رانندگان فاصله ۴ ثانیه خود را با خودروی جلویی حفظ نمایند. وضعیت و شرایط لاستیک خودرو نقش مهمی در جلوگیری از سوانح، به خصوص در جاده‌های لغزنده دارند. فشار باد لاستیک در شرایط دمایی مختلف متفاوت است که با تغییر فصول باید تغییر کند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از مناطقی که دارای جمع شدگی آب دارد حتی‌المقدور عبور نکنید، چون از عمق آب و یا وجود چاله یا گودالی عمیق در آن قسمت وجود دارد مطلع نیستید.

وی از رانندگان خواست: منبع آب شیشه شوی را به طور مرتب کنترل کرده و از سالم بودن عملکرد برف پاک کن‌ها مطمئن شوند و بسته به شدت باران، سرعت برف پاک کن را تنظیم کنند. همچنین روشن کردن چراغ‌های جلو هنگام بارندگی و استفاده از مه شکن در برخی موارد به شما در رانندگی کمک می‌کند.

وی یادآوری کرد: لغزنده بودن سطح معابر بارانی به راحتی باعث سر خوردن خودرو می‌شود. به هنگام مواجه با این مشکل باید خونسردی خود را حفظ کنید. پای خود را از روی پدال گاز بردارید، حتی‌الامکان ترمز نزنید، به آرامی فرمان را به سمت مکانی که می‌خواهید خودرو را متوقف کنید، بچرخانید، برای جلوگیری از سُر خوردن خودرو همیشه پیش از رسیدن به پیچ‌ها از سرعت بکاهید و از ترمزهای ناگهانی بپرهیزید.

سرهنگ شریفی در پایان با اشاره به ماده ۱۴۶ آئین نامه راهنمایی و رانندگی بیان داشت: راننده وسیله نقلیه‌ای که شب در حرکت است و همچنین در هر محل یا زمان دیگری که به علت نبودن نور کافی ناشی از ابری بودن هوا، وجود مه، باران، برف، عبور از تونل و مانند آنها دید کافی وجود ندارد، باید چراغ‌های وسایل نقلیه را به ترتیب مقرر در مواد بعدی روشن کند.

کد خبر 6282483

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha