به گزارش خبرنگار مهر، علی علیجانی مسئول مجمع فعالین اجتماعی حامی مقاومت در جلسهای با حضور اعضا به معرفی تاریخچه، اهداف و مأموریتهای نهضت اجتماعی جوانان پرداخت.
علیجانی توضیح داد: ایده تشکیل این نهضت در سالهای ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ و پس از دیدار مقام معظم رهبری با مسئولان در حوزه آسیبهای اجتماعی و تأکید ایشان بر ضرورت پیوست اجتماعی برای فعالیتهای فرهنگی مطرح شد.
وی گفت: در این دوره، با افزایش فاصله طبقاتی و اهمیت توجه جریانهای مذهبی به مسائل فقر، محرومیت و آسیبهای اجتماعی، نیاز به تشکیل مجموعهای جهت ارتقای زیستبوم اجتماعی احساس شد.
تأسیس و گسترش فعالیتها
علیجانی افزود: این مجموعه با همکاری افرادی نظیر ایرانمنش، فرجی باقری، عبدالملکی، و دیگر اعضای هسته فکری شکل گرفت و پس از انتشار بیانیه گام دوم انقلاب، مقام معظم رهبری نیز از این حرکت حمایت کردند.
وی در ادامه به تغییرات انجامشده در سال ۱۳۹۹ اشاره کرد و گفت: مأموریت اصلی این مجموعه، شبکهسازی میان فعالان اجتماعی انقلاب اسلامی است و این امر به منظور افزایش مشارکت مردمی در مسائل اجتماعی صورت میگیرد.
مأموریت و برنامههای اجتماعی
وی افزود: مجمع فعالین اجتماعی حامی مقاومت با داشتن دفاتر مردمی در اکثر شهرستانهای کشور، برنامههای متعددی در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی، کارآفرینی، قرضالحسنه و محیط زیست به اجرا گذاشته است. این مجموعه تلاش میکند با افزایش شغل و کارآفرینی اجتماعی، معضلاتی چون طلاق، اعتیاد و کودکان کار را کاهش دهد.
به گفته مسئول مجمع فعالین اجتماعی حامی مقاومت، این فعالیتها کاملاً مردمی بوده و با کمترین هزینهها و حمایت نیروهای مردمی اجرا میشود.
برنامههای آینده و همکاریهای بینالمللی
علیجانی در ادامه به برگزاری رویدادی به نام «دورهمی قوای محمد رسولالله» در هفته های پیش رو اشاره کرد و گفت طی این دورهمی فعالان رسانهای و اجتماعی با تجربههای میدانی خود از سوریه و لبنان به سخنرانی خواهند پرداخت.
وی ادامه داد: همچنین مشورتهایی از برخی فعالان بینالمللی از جمله غزه و لبنان در این رویداد به منظور راهاندازی کمپهای حمایتی و الگوسازی در حوزهی مهاجران و نیازمندان دریافت خواهد شد.
مسئول مجمع فعالین اجتماعی حامی مقاومت تأکید کرد: این مجموعه به عنوان یک حرکت مردمی و مستقل، تلاش دارد نقش مؤثری در حمایت از مقاومت ایفا کند.
نظر شما