اصغر احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی و کاهش نزولات آسمانی سفره آبهای زیرزمینی در دشت شهرکرد تحت تأثیر قرار گرفته بود و باعث کاهش سطح ایستابی آب شده و در نتیجه فرونشست دشت شهرکرد اتفاق افتاده بود.
وی بیان داشت: با توجه به بارندگی خوبی که سال گذشته اتفاق افتاد و با همکاری دامداران، آبهای روان فصلی بر روی دشت شهرکرد هدایت شد و سطح ایستابی آب تا حدودی افزایش پیدا کرد و با پوشش مرتعی، این دشت به صورت موقت احیا شده است.
مدیر عامل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری افزود: مبلغی برای احیا دشت شهرکرد اختصاص داده شد که در بحث حفاظت عرصه با همکاری و مشارکت دامدارن منطقه احیا دشت انجام شد.
وی یادآورشد: همزمان با شروع فصل پاییز ریزگردهایی که مربوط به اراضی کشاورزی با برداشت محصول و شخم زدن در دشت شهرکرد ایجاد میشد که اکنون دیگر شاهد این موارد نیستیم؛ با بارندگی مطلوب سال گذشته مَرغ شهرکرد احیا شده و فرسایشی که در سالهای گذشته وجود داشت را فعلاً نداریم.
احمدی افزود: ما از ظرفیت بارندگی سال ۱۴۰۲ استفاده کردیم و در حال حاضر دشت شهرکرد احیا شده و خوشبختانه ریزگرد و آلودگی در خود دشت وجود ندارد.
وی گفت: بارندگی مطلوب میتواند باعث افزایش سطح آب زیرزمینی و بهبود کیفیت خاک شود.
نظر شما