به گزارش خبرگزاری مهر، منصور رضایی افزود: هم اکنون در این شهرستان ۶۳ هزار کلُنی زنبور عسل وجود دارد و بیش از ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در زمینه پرورش زنبور عسل فعالیت میکنند.
وی اضافه کرد: عسل طبیعی تکاب در بین خریداران و مصرف کنندگان این محصول از شهرت خاصی برخوردار است و پنج مرکز بستهبندی عسل در این شهرستان فعالیت میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی تکاب با اشاره به اقدامات این اداره در زمینه توسعه زنبورستان های این شهرستان گفت: امسال سه دوره مهارتی پرورش زنبور عسل با همکاری تعاونی زنبورداران در تکاب برگزار و ۱۲۵ مجوز استقرار در مناطق ییلاقی و ۱۰۰ مجوز کوچ به مناطق گرمسیری در فصل زمستان صادر شده است.
وی اظهار کرد: در راستای افزایش راندمان تولید عسل، افزایش درآمد زنبورداران و اصلاح ژنوتیپ کُلنیهای زنبور عسل با همکاری بخش خصوصی موافقت اولیه راه اندازی ایستگاه پرورش ملکه زنبور عسل در این شهرستان انجام و در آستانه دریافت مجوز است.
رضایی گفت: شهرستان تکاب به دلیل وجود مراتع غنی و تنوع گیاهی فراوان و شهدخیز و همچنین شرایط اقلیمی و آب و هوایی یکی از مستعدترین مناطق برای پرورش زنبور عسل و تولید عسل مرغوب در شمال کشور محسوب میشود.
وی افزود: پرورش زنبور عسل از نظر محیط زیستی و کشاورزی نیز میتواند برای مزارع و مراتع مفید باشد و با کمک به گردافشانی درختان و گیاهان باعث تولید محصولات با کیفیت بذر مرغوب و بقای و حفظ پوشش گیاهی مراتع میشود.
نظر شما