۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۱۴:۲۹

جانشین پلیس راهور فرماندهی انتظامی:

برخورد قضایی لازم با ترک فعل‌های مسئولان انجام شود

برخورد قضایی لازم با ترک فعل‌های مسئولان انجام شود

بیرجند_ جانشین پلیس راهور فرماندهی انتظامی کشور گفت: باید برخورد قضایی لازم با ترک فعل مسئولان با هدف کاهش تصادفات انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسن مؤمنی صبح یکشنبه در جلسه تکریم و معارفه رؤسای پلیس راه و راهور فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی گفت: سال گذشته که در خراسان جنوبی حضور پیدا کردم دغدغه‌ای در خصوص میزان تصادفات خراسان جنوبی داشتم اما با توجه به کاهش تصادفات و متوفیان ناشی از آن در ۶ ماه سال جاری که با همکاری همه دستگاه‌ها اجرایی شد، امیدواریم کاهش آمار تصادفات تا پایان سال تداوم داشته باشد.

به گفته وی برای کاهش تصادفات دستگاه‌های مختلفی باید به وظایف خود در این خصوص عمل کنند.

مؤمنی خاطر نشان کرد: سال گذشته ۲۰ هزار نفر در کشور را در تصادفات از دست دادیم که بیش از ۶۲ درصد آنها در سنین کار بودند.

جانشین پلیس راهور متذکر شد: بیشتر سنین متوفیان تصادفات بین ۲۰ تا ۳۰ سال است و تلفات انسانی مورد نظر به هیچ عنوان قابل جبران نیست که می‌طلبد با کار جهادی و با همدلی در این خصوص اقدام شود.

به گفته وی معضلات بسیاری در حوزه تصادفات مانند عدم ایمنی خودروها و جاده‌ها مؤثر هستند و از آن جایی که نقش عامل انسانی در این زمینه خیلی مهم است، همه دستگاه‌های مسئول در حوزه تصادفات باید به وظایف خود عمل کنند.

وی خاطر نشان کرد: همه دستگاه‌های که وظیفه اقدامات فرهنگی در این حوزه را بر عهده دارند باید به وظایف خود در این زمینه برای فرهنگ سازی عمل کنند.

جانشین پلیس راهور فرماندهی انتظامی کشور در ادامه گفت: تعامل و حمایت بسیار خوبی توسط حوزه قضائی از پلیس راهور می‌شود و باید با اقداماتی مورد نظر، فضا را برای متخلفین ناامن کنیم.

وی تاکید کرد: باید با ترک فعل‌های مسئولان مربوط در این حوزه که سبب آسیب به هم وطنان می‌شود، برخورد لازم انجام شود.

سردار مؤمنی تصریح کرد: حدود ۱۰ درصد از رانندگان سبب تصادفات می‌شوند که باید برخورد مورد نیاز با آنها با هدف کاهش تصادفات انجام شود.

وی متذکر شد: باید در این حوزه به ناچار از روش‌ها و فناوری‌های جدید در مسیرهای برون و درون شهرها استفاده کنیم.

مؤمنی با بیان اینکه سرعت در جاده‌های خراسان جنوبی بیشتر از میانگین کشوری است، افزود: دوربین‌های سرعت سنج در کاهش تصادفات تأثیر بسیاری دارند که می‌طلبد مسئولان شهری و در حوزه جاده‌های خراسان جنوبی نسبت به نصب دوربین‌های جاده‌ای اقدامات لازم را انجام دهند.

به گفته وی سرعت زیاد خودروها در این استان نگران کننده است و عدم توجه به جلو از دیگر نگرانی‌های موجود در این زمینه است که در خراسان جنوبی حدود ۵۰ درصد است که از میانگین کشوری بیشتر هست.

وی بیان کرد: واژگونی‌ها در این استان ۲۰ درصد از میانگین کشوری بیشتر است که خودروها و جاده‌های ناایمن در افزایش آن مؤثر هستند.

سردار مؤمنی خاطر نشان کرد: فعالان حوزه صنعت و معدن استان باید با عمل به وظیفه خود در خصوص به مسئولیت‌های اجتماعی خود به خوبی عمل کنند.

وی تصریح کرد: اقدامات ما با توجه به محدودیت‌های اعتباری باید بر اساس تجزیه و تحلیل انجام شود.

جانشین پلیس راهور متذکر شد: بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ نقطه حادثه خیز را در کشور شناسایی کرده‌ایم که حدود ۷۰ درصد تصادفات در این نقاط انجام می‌شود لذا ضرورت دارد در این نقاط بیشتر حضور داشته باشیم و علاوه بر آشکار سازی این نقاط باید اقدامات مورد نیاز برای رفع آنها انجام شود.

به گفته وی هر چقدر رانندگان درون شهری قوانین راهنمایی و رانندگی را بیشتر رعایت کنند از میزان تصادفات درون شهری کاسته خواهد شد لذا باید نظارت دقیقی بر آموزشگاه‌های رانندگی انجام شود و گواهینامه رانندگی تنها به افرادی که از شایستگی‌های لازم برخوردار باشند، اعطا شود.

کد خبر 6283639

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha