پیام‌نما

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

۲۰ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۲۳

مدیرکل کمیته امداد بوشهر:

مردم بوشهر ۸ میلیارد تومان به جبهه مقاومت کمک کردند

مردم بوشهر ۸ میلیارد تومان به جبهه مقاومت کمک کردند

بوشهر- مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر گفت: مردم بوشهر حدود هشت میلیارد تومان به جبهه مقاومت کمک کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، عباس روشن ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مردم استان بوشهر در امور خیر از جمله کمک به جبهه مقاومت پیشتاز هستند و شاهد مساعدت و همراهی بسیار خوبی در این زمینه هستیم.

وی اضافه کرد: ۱۸۰ پایگاه ثابت و سیار در دفترهای کمیته امداد امام خمینی و مراکز نیکوکاری برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی استان بوشهر فعال شد و پایگاه‌هایی نیز در مراسم و تجمعات مختلف در این زمینه فعالیت کردند.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان بوشهر خاطرنشان کرد: طی این مدت جمع کمک‌های نقدی مردم ۲ میلیارد تومان و غیر نقدی ۶ میلیارد تومان بوده است.

وی با اشاره به تحویل پنج هزار تخته پتو برای کمک به جبهه مقاومت تاکید کرد: نیکوکاران ۱۶ قطعه طلا و ۱۵ تن خرما به جبهه مقاومت اهدا کردند.

روشن با تاکید بر ضرورت کمک و حمایت از مردم مظلوم لبنان و فلسطین، تصریح کرد: این پویش همچنان ادامه دارد.

کد خبر 6283867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha