به گزارش خبرگزاری مهر، مجید سوری در سخنانی، اظهار داشت: طی ششماهه اول سال جاری درخواست راهاندازی شش مؤسسه قرآن و عترت در استان به هیئت رسیدگی به امور مؤسسههای فرهنگی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فرستاده شده بود که پس از بحثوبررسی کارشناسی، با اعطای مجوز پروانه فعالیت به این مؤسسات از طرف معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موافقت شد.
وی مؤسسههای قرآن و عترت را بازوان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد و افزود: همچنین توسعهدهنده مسیر فرهنگ قرآنی در جامعه محسوب میشوند و نقش بسزایی در فرهنگسازی قرآن دارند.
رئیس گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، گفت: با صدور این شش مجوز تعداد مؤسسات قرآن و عترت در لرستان به ۳۹ مؤسسه میرسد.
سوری، تصریح کرد: واگذاری فعالیت در حوزه قرآنی به مؤسسهها یکی از اقدامات ارزشمند بود که در کنار آموزشهای لازم در این زمینه، میتواند در شناسایی استعدادها و بهرهگرفتن صحیح از ظرفیتها نقشبرجستهای داشته باشد.
وی بیان کرد: قرآن همواره جزو لاینفک و جدانشدنی فرهنگ و اعتقادات مردم ایران بوده و فعالان قرآنی نیز باید از این نقطه قوت استفاده و فعالیتهای خود را بر اساس این محور و در راستای ترویج سبک زندگی قرآنی برنامهریزی کنند.
نظر شما