۲۲ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۰۱

۲۰۰۰ برنامه قرآنی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در حال اجرا است

۲۰۰۰ برنامه قرآنی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در حال اجرا است

زنجان- رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: بیش از ۲ هزار برنامه قرآنی امسال در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مراکز بهداشتی، درمانی و خوابگاه‌ها در حال اجرا است.

به گزارش خبرگزاری مهر، جواد باقری در مراسم افتتاحیه بیست و نهمین جشنواره قرآنی وزارت بهداشت در زنجان، افزود: خوشبختانه عشق و علاقه به قرآن و معنویت در مجموعه‌های دانشگاهی و مراکز آموزشی عالی کشور تجلی یافته است.

وی گفت: آن چیزی که این عشق و ارادت و علاقه به قرآن و معنویت را در دانشگاه‌های ما به منصه ظهور گذاشته جشنواره‌های قرآنی بوده که در مجموعه‌های علمی کشور جاری است.

باقری افزود: سال گذشته با همه اتفاقات و حوادث و اهانت‌های دشمنان به ساحت مقدس قرآن و اهل بیت، بیش از ۹۰ هزار نفر در بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت خانواده نظام سلامت و بیش از ۲۰۰ هزار نفر در مجموعه جشنواره‌های قرآنی فضای علمی کشور حضور یافتند.

وی با اشاره به افتتاح بیست و نهمین جشنواره قرآنی وزارت بهداشت در چهارمین روز از هفته قرآن و عترت با حمایت و مشارکت وزارت علوم و بهداشت و سازمان قرآنی دانشگاهیان، افزود: این محفل یکی از بزرگترین رویدادهای قرآنی کشور و بزرگترین رویداد قرآنی در خانواده نظام سلامت کشور است.

رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت گفت: امیدواریم با حمایت از فعالان قرآنی در دانشگاه‌ها و ایجاد شبکه‌های فعالان قرآنی در فضای دانشگاهی کشور شاهد رشد و پیشرفت و تعالی معارف قرآنی در فضای علمی کشور باشیم.

سعادت و صلاح بشر، منوط و مبتنی بر خواندن قرآن است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر زنجان نیز در این مراسم، گفت: قرآن در لغت به معنای «خواندنی» است و هرکس این کتاب را نخواند و با آن زندگی نکند دچار خسران بزرگی شده است.

حجت‌الاسلام مصطفی حسینی افزود: جشنواره‌ها، رویدادها و محافل قرآنی یک درگاه و مدخل زیبا برای ورود به عرصه‌های ناشناخته‌ای است که قرآن برای ما آشکار می‌کند.

وی تصریح کرد: قرآن علم و کتاب هدایت بوده و سعادت و صلاح بشر، منوط و مبتنی بر خواندن این کتاب است و بدون خواندن آن نمی‌توان به اکسیر انسان‌ساز و زندگی‌ساز آن دست یافت.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز در این مراسم با بیان مفهوم دین و دینداری، گفت: طبق آموزه‌های قرآنی، دین نازل شده است تا درک زندگی لذت بخش برای همه فراهم شود و با وارد شدن به دنیای قرآن زندگی کردن را یاد می‌گیرم.

حجت الاسلام مجید نقیلو افزود: راه قرآن به ما می‌آموزد تا با مشکلات بجنگیم و فاتحانه پرچم پیروزی خود را بر قله‌های مشکلات زندگی به اهتزاز درآوریم.

بیست و نهمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی و مراکز و سازمان‌های وابسته وزارت بهداشت، بزرگترین رویداد قرآنی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است که هر ساله با مشارکت هزاران نفر از قرآنیان دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در سه مرحله دانشگاهی، کشوری و ملی در قالب بیش از ۵۰ رشته برگزار می‌شود.

این دوره از جشنواره در ٩ بخش و ۶۳ رشته برنامه‌ریزی شده است، از جمله بخش‌های این دوره می‌توان به بخش آوایی در ۲۱ رشته، بخش ادبی در پنج رشته، بخش ایده‌پردازی در ۲ رشته، بخش پژوهشی در سه رشته، بخش فناوری و تولیدات رسانه‌ای در ۶ رشته، بخش معارفی در هشت رشته، بخش هنری در ۶ رشته، بخش بین‌الملل در ۶ رشته و بخش ویژه نیز در ۶ رشته اشاره کرد.

همزمان با ابلاغ آئین‌نامه، ثبت نام نیز از طریق سامانه quran.behdasht.gov.ir آغاز شده است، متقاضیان حضور در این جشنواره بسته به بخش‌ها و رشته‌های مختلف تا پایان دی‌ماه مهلت ثبت نام خواهند داشت و برای اطلاع از زمان بندی برگزاری مرحله دانشگاه و کشوری در بخش‌های مختلف به آئین نامه مراجعه نمایند.

کد خبر 6285785

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha