به گزارش خبرنگار مهر، مهناز اشرفی روز سه شنبه در چهارمین همایش بینالمللی معماری دستکند در اتاق بازرگانی خرمآباد افزود: پژوهشگاه میراث فرهنگی کشور توجه ویژهای به این گونه از معماری داشته و توانسته است با برگزاری همایشها، توجه پژوهشگران را به معماری دستکند جلب کند.
وی اضافه کرد: در سالهای گذشته و با تلاشهای پژوهشگران و برگزاری سه همایش بینالمللی در کشور توانسته ایم به معرفی بیشتر این گونه از معماری بپردازیم.
دبیر چهارمین همایش بینالمللی معماری دستکند تصریح کرد: پژوهشگاه میراث فرهنگی، بنیانگذار و پیشتاز در خصوص معرفی و تحقیق در معماری دستکند بوده و حفظ تداوم برگزاری همایشها برای معرفی بیشتر این جاذبه مدنظر بوده است.
وی ضمن تقدیر از مدیریت میراث فرهنگی لرستان در خصوص برگزاری چهارمین همایش بینالمللی معماری دستکند در این استان اظهار داشت: با اعلام فراخوان این کنفرانس، در مرحله نخست بیش از ۷۰ خلاصه مقاله توسط دبیرخانه دریافت شد.
اشرفی افزود: در نهایت ۶۰ مقاله کامل توسط اعضای کمیته علمی بررسی و داوری شد که از میان آنها، ۴۸ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت.
دبیر این همایش تصریح کرد: افزایش پایان نامههای دانشگاهی در حوزه دستکند نشان دهنده تأثیر همایشها و معرفی بیشتر دانش تخصصی این نوع معماری بوده است.
دبیر چهارمین همایش بینالمللی معماری دستکند گفت: معماری دستکند در میان جاذبههای گردشگری از اهمیت اساسی برخوردار بوده و بخش مهمی از تاریخ کشورهاست.
بنابراین گزارش، چهارمین همایش بینالمللی معماری دستکند به میزبانی اداره کل میراث فرهنگی لرستان، از ۲۲ تا ۲۴ آبان ماه در محل اتاق بازرگانی خرمآباد برگزار میشود.
نظر شما