پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۳ آبان ۱۴۰۳، ۷:۳۹

توسط شکیبایی انجام شد؛

تشریح برنامه‌های فرهنگسرای رسانه در هفته کتاب

تشریح برنامه‌های فرهنگسرای رسانه در هفته کتاب

رئیس فرهنگسرای رسانه فعالیت های این فرهنگسرا در هفته کتاب و کتابخوانی را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی شکیبایی رئیس فرهنگسرای رسانه با اشاره به برنامه های این فرهنگسرا در سی و دومین هفته کتاب و کتابخوانی گفت: اهمیت و ضرورت ترویج کتابخوانی بر کسی پوشیده نیست و بدون شک مقوله کتاب یکی از مهمترین موضوعات حوزه فرهنگ است؛ همانطور که رهبر معظم انقلاب بارها در بیانات خود به این موضوع تاکید داشتند و کتابخوانی را یکی از ضرورت های جامعه ایرانی دانستند.

وی ادامه داد: البته مقوله کتابخوانی را نباید به یک هفته یا زمان‌های خاص معطوف کرد و این امر نیازمند فرهنگ‌سازی و برنامه‌ریزی دقیق و مدون در تمام طول سال دارد. با این حال، هفته کتاب و کتابخوانی فرصتی برای تعمیق و ترویج بیشتر آن در جامعه و دعوت از آحاد مختلف برای دوستی با یار مهربان است.

شکیبایی ضمن اشاره به برنامه‌های این مرکز به مناسبت فرارسیدن هفته کتاب و کتابخوانی گفت: فرهنگسرای رسانه که بخش مهمی از برنامه‌های خود را در حوزه رسانه تعریف کرده، توجه ویژه ای به کتاب به عنوان رسانه مهم و اثرگذار عصر حاضر دارد. از این رو، همزمان با آغاز هفته کتاب برنامه رونمایی، معرفی و بررسی آثار مختلف را در دستور کار خود قرار داده است.

وی به کارگیری نوجوانان را یکی از سیاست‌های اصلی اجرای برنامه‌های فرهنگی در این مرکز دانست و گفت: نوجوانان به عنوان قشر تاثیرگذار و تاثیرپذیر فرهنگی، به شدت مورد توجه می‌باشند و فرهنگسرای رسانه توجه ویژه‌ای به حضور و مشارکت آنان در اجرای برنامه‌های فرهنگی دارد. از این رو، برنامه‌های اصلی فرهنگسرا با مشارکت حلقه نوجوانان کتابخوان برگزار می‌شود.

رئیس فرهنگسرای رسانه در ادامه گفت: برنامه های رونمایی، نقد و بررسی از ۱۱ عنوان کتاب فاخر و تجلیل از آزیتا ترکاشوند هنرمند نام آشنای رسانه ملی و سید مهدی شجاعی پدر ادبیات آئینی کشور در فرهنگسرای رسانه یکی از برنامه‌های اصلی این مرکز به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی است. 

به گفته شکیبایی مراسم هفته کتاب فرهنگ سرای رسانه روز چهارشنبه۲۴ آبان با رونمایی از کتاب « جنگ بی تعارف» نوشته صادق وفایی با حضور گلعلی بابایی رزمنده ، نویسنده و پژوهشگر ، جواد کلاته عربی نویسنده و مدیر انتشارات ۲۷ بعثت و صادق علیزاده در سالن دکتر یونس شکر خواه فرهنگسرای رسانه آغاز خواهد شد.

این برنامه ها با رونمایی و تجلیل از نویسندگان ۹ عنوان کتاب انتشارات حوزه مشق با حضور فردین احمدی مدیر انتشارات حوزه مشق و رونمایی از کتاب «ماهی ماه» نوشته عطیه سادات حجتی با حضور سید مهدی شجاعی در روزهای جمعه ۲۶ و ۲۹ آبان ماه به پایان می‌رسد.


برنامه های مورد اشاره با مشارکت حلقه نوجوانان کتابخوان، انتشارات نیستان ، انتشارات های بیست و هفت بعثت، حوزه مشق و شهرداری منطقه ۳ برگزار می‌شوند.

کد خبر 6286264

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha