۹ بهمن ۱۳۸۶، ۹:۲۰

برقعی به مهر اعلام کرد:

برای اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری باید 60 آئین نامه تدوین کنیم

برای اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری باید 60 آئین نامه تدوین کنیم

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور گفت: قانون جامع مدیریت خدمات کشوری برای اجرا نیازمند تدوین حدود 60 آئین نامه است و دولت هنگامی این قانون را در بودجه سال آینده لحاظ می کند که بستر اجرایی آن فراهم شده باشد.

امیر منصور برقعی در گفتگو با مهر اظهار داشت: دولت برای اداره کردن امور براساس مدلهای مختلف طراحی شده منابعی در نظر گرفته است اما قانون جامع مدیریت خدمات کشوری برای اجرا نیازمند تدوین حدود 60 آئین نامه اجرایی است که در حوزه های ذیربط در حال تدوین این آئین نامه ها هستند.

در جلسه کمیسیون تلفیق مجلس برای بررسی بودجه سال آینده کشور، حمیدرضا حاجی بابایی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از اینکه دولت در لایحه بودجه 87 جایگاهی برای قانون مدیریت خدمات کشوری در نظر نگرفته، انتقاد کرد اما برقعی در پاسخ به این مسئله اظهار داشت: باید آئین نامه های لازم برای اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری تدوین شود تا دستگاه های اجرایی امکان صدور حکم برای افراد و تبدیل شرایط کاری و استخدامی از نظام قبلی به نظام مدیریت خدمات کشوری را داشته باشند.

وی تصریح کرد: تهیه آئین نامه ها برای هر قانون نیازمند زمان است و قانون مدیریت خدمات کشوری نیز از این امر مستثنی نیست.

برقعی ادامه داد: هم اکنون در حال تدوین آئین نامه ها هستیم و هر گاه شرایط سخت افزاری و نرم افزاری و بستر اجرایی آن فراهم شود دولت در اجرای قانون بودجه آن را لحاظ خواهد کرد.

فضای حاکم بر کمیسیون تلفیق

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در خصوص فضای حاکم بر کمیسیون تلفیق مجلس اظهار داشت: فضای این کمیسیون بسیار خوب و مبتنی بر احترام متقابل و همکاری دولت و مجلس است و نمایندگان قوای مقننه و مجریه تلاش می کنند ضمن تبیین نظرات خود، دیدگاه های یکدیگر را درک کنند.

برقعی در عین حال حدود اختلاف نظر میان اعضای کمیسیون تلفیق بودجه و نمایندگان دولت را طبیعی دانست و ادامه داد: آنچه اهمیت دارد این است که نمایندگان ملت و دولت از منظر قانون و جایگاه قانونی که تنظیم کننده روابط میان قواست،  به همدیگر بنگرند.

وی افزود: دولت براساس نظر کارشناسی و رایزنی هایی که از گذشته با مجلس انجام داد و به اینکه باید دنبال اصلاحات اساسی در ساختار و روش انجام امور باشد، لایحه بودجه 87 را براساس حق قانونی خود در شکل موجود ارائه کرد.

معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور در ادامه این نکته را متذکر شد که نمایندگان ملت نیز به موجب قانون صلاحیت رسیدگی و تصویب لایحه بودجه را دارند تا آن را به صورت قانون درآورده و جهت اجرا به دولت ابلاغ کند.

مصوبات مجلس لازم الاجراست

وی تاکید کرد قطعا هر مصوبه مجلس که فرآیند قانونی خود را طی کند لازم الاجراست و دولت تلاش می کند آن را به بهترین شکل عملیاتی کند.

خبرنگار مهر از برقعی در خصوص اظهارات اخیر یکی از اعضای کمیسیون تلفیق مجلس در خصوص احتمال تغییر ماده واحده بودجه سال آینده در مجلس سئوال کرد که وی پاسخ داد: در کمیسیون تلفیق و صحن علنی مجلس پیشنهادات متعدد و مختلفی ارائه می شود که رد یا تصویب می شود و فعلا نمی توان پیش بینی کرد لایحه پیشنهادی دولت چقدر تغییر می کند و کدام بخشها و مواد دستخوش تحول شده و یا با شرایط اولیه باقی می ماند.

وی در پایان گفت: نمایندگان دولت آمادگی دارند تا در خصوص همه موارد مندرج در لایحه بودجه توضیح دهند و پیشنهادات مطرح شده از سوی نمایندگان ملت را  بررسی کنند.

کد خبر 628808

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha