پیام‌نما

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

۲۶ آبان ۱۴۰۳، ۱۳:۲۴

افزایش ۳۵ درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد امام خمینی

افزایش ۳۵ درصدی کمک‌های مردمی به کمیته امداد امام خمینی

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گفت: کمک‌های مردمی به این نهاد در ۶ ماه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۵ درصد افزایش داشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بیست و هشتمین آئین نکوداشت مؤسسه‌های خیریه و تشکل‌های مردمی کشور، با حضور معاون توسعه مشارکت‌های مردمی و جمعی از خیران و مسئولان استانی در سالن حکیم جرجانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.

حبیب‌اله آسوده، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد کشور در این همایش، گفت: کمیته امداد خدمت خیریه‌ها را ارج می‌نهد و این بیست و هشتمین اجلاسیه تجلیل از خیریه‌ها است که در کهگیلویه و بویراحمد برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه کمیته امداد همه خیران و نیکوکاران را به حل مشکلات نیازمندان دعوت می‌کند، افزود: کمیته امداد خیریه‌ها و خیران را رقیب خود نمی‌داند، بلکه آنها را بازوان خیر و احسان می‌بیند و تلاش این نهاد با همراهی خیریه‌ها این است که با همت یکدیگر، فقر کمتر شود.

آسوده گفت: هدف از برگزاری این همایش در وهله اول تجلیل و قدردانی از کسانی است که وظیفه احسان و نیکوکاری در جامعه را بر عهده دارند و موضوع دوم اینکه همه با هم عهد ببندیم که در زمینه تحصیل، مسکن، اشتغال، درمان و دیگر موارد هیچ نیازمندی نباشد.

وی با اشاره به فعالیت هشت هزار مرکز نیکوکاری در کشور گفت: در شش ماه اول سال جاری ۱۱ هزار میلیارد تومان ارزش ریالی کمک‌های مردمی در این مراکز نیکوکاری بوده که خود مراکز بدون کمیته امداد جمع‌آوری و بین نیازمندان توزیع کرده‌اند.

آسوده در خصوص کمک‌های مردمی جمع‌آوری شده در کمیته امداد، گفت: میزان کمک‌های مردمی در ۶ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۵ درصد افزایش داشته است.

شایسته ذکر است؛ در پایان این همایش، از متولیان خیریه‌ها و تشکل‌های برتر کهگیلویه و بویراحمد با اهدای تندیس و نشان والی، تجلیل شد.

کد خبر 6289369

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha