به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله جواد فاضل لنکرانی ظهر پنجشنبه در اولین سالگرد رحلت امام جمعه فقید شهرستان خوی، اظهار کرد: شهرستان خوی چه در قدیم و چه در معاصر وامروز بزرگان و عالمان برتری تقدیم دنیای علم و روحانیت کرده است که حضرت آیت الله العظمی خویی و مرحوم حجت الاسلام شکوری یکی از آنها هستند.
فرزند مرجع فقید شیعه آیت الله العظمی محمدفاضل لنکرانی، با اشاره به حضور حجت الاسلام شکوری در دروس سطح بالای حوزوی پدرش افزود: مرحوم شکوری همواره در دروس مرحوم والد بنده با تمام ذکاوت و هوش علمی حضور پیدا میکردند و در علم آدمی بسیار مرتب و منظم بود و تقریر دروس ایشان را تمام و کمال انجام میدادند.
وی فلسفه روحانیت را تحصیل علم و تلاش برای ترویج کلام خدا و سخنان اهل بیت (ع) عنوان کرد و افزود: روحانیت اصیل اسلام با عمری تلاش در فهم کلام خدا و سنت پیامبر و حضرات ائمه زحمت می کشدند که مرحوم شکوری از جمله این روحانیون واقعی بود.
آیت الله لنکرانی در قسمت دیگری از سخنان خود با اشاره به ایام فاطمیه بیان داشت: مقام اعلای حضرت زهرا (س) فراتر از علم بشر بود. ایشان امام نبودند اما دارای مقامی برتر از امامت را دارا بودند که آن را خداوند متعال به ایشان بخشیده بود.
رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار (ع) قم، بر گرامی داشت هرچه بیشتر جایگاه حضرت زهرا (س) در جامعه تاکید کرده و گفت: طبق احادیث، هرچه معرفت تان از این بانوی بزرگ بیشتر باشد مقام تان نزد خداوند وحضرت رسول (ص) بیشتر میرود.
آیت الله فاضل لنکرانی به تلاش و خواسته تمامی مراجع عظام تقلید و والد خود برای اهمیت دهی بیشتر به فاطمیه نیز اشاره داشته و بیان کرد: مراجع بزرگ ما نسبت به احیای فاطمیه تاکید و تلاش بیشتری داشتند شماها نیز نگذارید فاطمیه کم رنگ شود.
امام جمعه خوی نیز در این آئین با اشاره قدرشناسی مردم خوی در سالروز درگذشت مرحوم حجت الاسلام شکوری در سال گذشته و حضور پرشکوه شأن در مراسم تشییع وی گفت: این اقدامات و حضور بسیار گرمتان در آئین سالگرد امروز نشانه قدرشناسی شما مردم خوی هست.
حجت الاسلام حجت قاسم خانی، امام جمعه فقید خوی را عالمی برجسته توصیف کرد و افزود: دلسوزی مرحوم شکوری برای حل مشکلات شهرستان خوی در حوزههای علمی و دانشگاهی، صنعتی، بیمارستانها، جادهها و دیگر حوزهها از علاقمندی های وی در جهت رفع مشکلات موجود مردم و شهرستان بود.
حجت الاسلام و المسلمین سیدرضی شکوری امام جمعه فقید شهرستان خوی پس از بیست سال امامت جمعه این شهرستان در روز سی آبان سال ۱۴۰۲ شمسی پس از تحمل یکدوره بیماری جان به جان آفرین تسلیم کرد.
نظر شما