به گزارش خبرنگار مهر، امیر حسنزاده، شامگاه پنجشنبه در حاشیه سفر استاندار کرمان به شهربابک در جمع خبرنگاران گفت: شهربابک در حوزه گردشگری، معدنی، کشاورزی، ترانزیت و انرژیهای خورشیدی بهعنوان پنج پیشران استان کرمان نمود دارد و میتواند، کار کند.
وی، افزود: شهربابک در حوزه گردشگری با توجه به اینکه در مسیر ترانزیت شمال به جنوب کشور قرار گرفته است و حملونقل کالا و مسافر از استانهای مختلف از این شهرستان را داریم، بنابراین این شرایط مزیت رقابتی شهربابک را برای ما دو چندان کرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان تصریح کرد: میتوان مکانهایی برای ایجاد بازارچههای صنایعدستی و غرفههای فروش فیروزه در شهربابک را طراحی کرد که بازار صنایعدستی در جنوبشرق کشور شکل بگیرد.
حسنزاده، ابراز داشت: از طرفی جاذبههای طبیعی و تاریخی شگفتانگیزی مثل روستای ثبت جهانی میمند، عمارت موسیخانی، غار ایوب، دشت ریواس و دریاچه مُخرگه را در شهرستان شهربابک داریم که زمینه را برای جذب گردشگران فراهم میکند.
وی با اشاره به فاصله ۲۰۰ کیلومتری شهربابک تا یزد و فارس عنوان کرد: شهربابک میتواند حلقههای گردشگری با یزد و شیراز داشته باشد و میتوان مسیر گردشگری روستای جهانی میمند به تخت جمشید را تعریف کرد.
حسنزاده، خواستار ایجاد زنجیره میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری در شهربابک شد و افزود: با نصب تابلوها میتوان ظرفیتهای شهربابک را به مسافران معرفی کرد تا شاهد ماندگاری بیشتر مسافران و گردشگران در این شهرستان باشیم.
وی با اشاره به اینکه شهربابک میتواند ابتدای مسیر گردشگری کرمان باشد به ارائه جزئیات بیشتری از این مسیر پرداخت و گفت: گردشگران میتوانند با حضور در شهربابک وارد مسیر گردشگری استان شوند، سپس به سیرجان بروند و جاذبههای تاریخی و مجموعه گهر پارک را ببینند و بعد از آن جاذبههای طبیعی را در بافت و رابر ببینند و در ادامه مسیر هم به ارگ بم و کویر شهداد بروند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با تاکید بر اینکه استان ما سرزمین فرصتها و سرمایهگذاری است، اظهار داشت: سرمایهگذاران در شهربابک میتوانند از ظرفیت مجموعه مس برای خدمترسانی به کارکنان و مهمانان این مجموعه استفاده کنند.
نظر شما