پیام‌نما

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَاتُحِلُّوا شَعَائِرَ اللَّهِ وَ لَا الشَّهْرَ الْحَرَامَ وَ لَا الْهَدْيَ وَ لَا الْقَلَائِدَ وَ لَا آمِّينَ الْبَيْتَ الْحَرَامَ يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنْ رَبِّهِمْ وَ رِضْوَانًا وَ إِذَا حَلَلْتُمْ فَاصْطَادُوا وَ لَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ أَنْ صَدُّوكُمْ عَنِ‌الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ أَنْ تَعْتَدُوا وَ تَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوَى وَ لَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَا لْعُدْوَانِ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ * * * ای اهل ایمان! [هتکِ حرمتِ] شعایر خدا [مانند مناسک حج] و ماه‌های حرام [رجب، ذوالقعده، ذوالحجه ومحرم] و قربانی بی‌نشان، و قربانی نشان‌دار و قاصدان [و راهیان به سوی] بیت‌الحرام را که فضل و خشنودی پروردگارشان را می‌طلبند، حلال مشمارید. و چون از احرام بیرون آمدید [اگر مایل باشید، می‌توانید] شکار کنید. و کینه‌توزی و دشمنی گروهی که شما را از [ورود به] مسجدالحرام بازداشتند وادارتان نکند که [به آنان] تعدّی و تجاوز کنید. و یکدیگر را بر انجام کارهای خیر و پرهیزکاری یاری نمایید، و یکدیگر را بر گناه و تجاوز یاری ندهید؛ و از خدا پروا کنید که خدا سخت کیفر است. * * * جمع باشید ای حریفان زانک وقت خواب نیست / هر حریفی کو بخسبد والله از اصحاب نیست

۳ آذر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۰

هیئات مذهبی زمینه را برای ظهور امام زمان(عج) آماده می کنند

هیئات مذهبی زمینه را برای ظهور امام زمان(عج) آماده می کنند

کاشان - رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان گفت: هیئات مذهبی زمینه را برای ظهور امام زمان(عج) آماده می کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین مهدی بصیرتی شامگاه جمعه در دومین همایش تجلیل از پیرغلامان حسینی که در سالن غیاث الدین جمشید کاشانی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان برگزار شد، اظهار کرد: تاریخ اسلام سرشار از وقایع و اتفاقات گوناگون است که باید از هر کدام از آنها پند گرفت.

وی با اشاره به ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا (س) ابراز کرد: حضرت امام علی (ع) روزی در دفاع از دختر پیامبر اکرم (ص) اگر تنها بود اما امروز شیعیان آن حضرت تمام قد در دفاع از اهل بیت علیهم السلام پای کار هستند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی با اشاره به اینکه اقتدار کنونی شیعه مدیون آن قیام فاطمی است، تصریح کرد: امروز هم ما به عنوان پیروان آن حضرت وظیفه داریم که علم عزای معصومین را برافراشته نگه داریم.

وی با اشاره به اینکه هیئات مذهبی می‌توانند زمینه را برای ظهور حضرت امام زمان (عج) آماده کنند، گفت: کاشان شهر هیئات مذهبی است و سبک زندگی هیئتی و امام حسینی در این شهر رواج دارد.

حجت الاسلام والمسلمین بصیرتی با اشاره به توطئه‌های دشمن بر علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: ایران اسلامی در حال حاضر در مقابل تمام جبهه کفر برای دفاع از اسلام ایستاده و مقاومت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه اعتقاد ما در دفاع از مظلوم و مبارزه با ظالم است، افزود: این چیزی است که امام حسین (ع) به ما آموخته است که در مقابل ظالم مقاومت کنیم و از مظلوم حمایت کنیم.

کد خبر 6295784

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha