به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی امیری ظهر یکشنبه در آئین معارفه فرماندار شهرستان سروستان گفت: انتخابات به فرموده رهبری یکی از رویدادهای پر نشاط کشور است که شور، شعف، نشاط و امید به دنبال دارد و یکی از آثار آن طبیعتاً تغییرات مدیریت و تکریم و معارفه مدیران جدید است تا جامعه تغییر نگاهها و چهرههایی که در کشور وجود دارد را در عمل ببیند.
وی با اشاره بر اینکه انتخابات وکالت است و وکالت یک عقد محسوب میشود، ادامه داد: وکیل در چارچوب اختیارات و موضوع وکالت اقدام میکند لذا رأی به دکتر پزشکیان با گفتمان مشخص در همین راستا انجام شده تا ایشان به عنوان رئیس محترم جمهوری در چارچوب وکالت مردم، کشور را اداره کند.
امیری افزود: در راستای وکالت مردم، وکیل در توکیل هم انجام میشود تا افرادی برای اداره کشور که به گفتمان دکتر پزشکیان معتقد هستند، مشخص میشنود تا در چارچوب قول آقای رئیس جمهور پزشکیان امور را اداره کنند.
استاندار فارس استفاده از جوانان و بانوان را یکی از وعدههای های دکتر پزشکیان در ایام تبلیغات انتخابات دانست و بر ضرورت استفاده از ظرفیت بانوان تاکید کرد و گفت: جنسیت در محضر خداوند معیار و ملاک نیست بلکه عمل صالح ملاک است. نیمی از جامعه ما را بانوان تشکیل میدهند و به برکت انقلاب اسلامی آمار بانوان تحصیل کرده در سطوح تحصیلات تکمیلی بعضاً شاید بیشتر از آقایان هم باشد پس نباید در این زمینه تنگ نظری صورت پذیرد.
وی با اشاره انتخاب خانم دباغ به عنوان فرمانده سپاه همدان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، تاریخ اسلام و واقعه کربلا و نقش و مدیریت حضرت زینب سلام الله علیها را به عنوان پیام رسان واقعه کربلا مورد توجه قرار داد و ادامه داد: سهم بانوان در مدیریت استان نادیده گرفته نمیشود چراکه معتقدیم باید از بانوان شایسته و نخبه، به درستی در جایگاههای مدیریتی استفاده کرد.
استاندار فارس گفت: امیرالمومنین علی علیه السلام خطاب به مالک اشتر امر کردهاند که کارگزاران را از خانههای صالحه برگزیند؛ بپذیریم فردی که آبروی خود را در بستری تاریخی به دست آورده آن را به آسانی از دست نمیدهد لذا خانم معلم که فرزند شهید هم هستند، متدین، انقلابی، نخبه، آگاه به مسائل سیاسی روز هستند که تجربه و سابقه تصدی مسئولیتهای مختلف را نیز دارند که امتحان خود را در برهههای گوناگون پس داده اند.
وی با بیان اینکه از امروز اداره شهرستان سروستان که دارای مردمانی شریف و محترم بوده و پیشینه تاریخی و قابل توجهی دارد به خانم معلم سپرده میشود، ادامه داد: بر اساس پژوهشهای انجام شده خانمها داری نظم و مقررات هستند و به سبب قدرت مدیریت و تعهدی که دارند میتوانند صحنه را مدیریت کنند بعلاوه اینکه به سبب عواطف و احساسات خدادادی دیگران را وادار به احترام میسازند. خانمها همزمان در چند بعد مختلف میتوانند کارهای مختلفی را انجام دهند و به همین دلایل است که مدیر خوبی در جامعه نیز خواهند بود.
وی با اشاره بر اینکه بانوان همواره برنامههای جایگزین دارند و مسائل و رویدادها را به شانس و احتمالات واگذار نمیکنند، گفت: مردمی داری که همواره مورد تاکید است در این قشر از جامعه قویتر است لیکن خانمها به سبب تمرین صبر در منزل، آستانه تحمل بالاتری دارند و در جامعه نیز صبورتر هستند. همچنین خانمها در شکل دهی گروهی که در منزل انجام میدهند میتوانند نماد محسوسی از وفاق ملی و هم افزایی ملی را در جامعه نهادینه کنند.
نظر شما