به گزارش خبرنگار مهر، احمد آقایی ظهر یکشنبه در سومین نشست تخصصی در خصوص احداث پستهای برق برای رفع مشکلات انتقال پایدار و ناترازی انرژی و اختصاص زمین برای احداث این پستها در بازرسی کل استان گیلان با بیان اینکه در عصر تکنولوژی نیاز و وابستگی بشر به انرژی بیشتر احساس میشود، اظهار کرد: در استان گیلان به دلیل فرسوده بودن زیرساختها با توجه به جمعیت و مسافر پذیر بودن کمبودهایی احساس میشود.
وی با اشاره به این موضوع که در استان گیلان در حوزه زمین بسیار فقیر هستیم، افزود: با توجه به محدودیتهای قانونی موجود در تحویل دادن زمین، مدیران دستگاههای ذیربط مجبور هستند در برخی موارد نهایت سختگیری را انجام دهند.
بازرس کل گیلان ادامه داد: وقتی قانون گذار موضوعی را منع کرده، دیگر بحثی در مورد آن نمیتوان کرد مثلاً وقتی قانون تغییر کاربری چراگاه یا عرصههای طرح تجهیز شده را منع کرده بحثی نمیماند.
وی با اشاره به سخنی از امیرالمؤمنین (ع) مبنی بر اینکه در کارها باید خردمندانه عمل کرد، افزود: در مواردی که میتوان با حداقل زیان ممکن معضل را حل کرد قطعاً دستگاههای ذیربط کمک خواهند کرد. این دیدگاه هم به دلیل خوب زیستن و رضایتمندی مردم اتفاق میافتد.
آقایی با تاکید بر این نکته که در گیلان برخلاف بیشتر استانهای کشور محدودیتهای زیادی مانند جنگل و دریا و معارضات محلی وجود دارد گفت: انجام پروژهها و زیر ساختها در استان ما بسیار سخت است و یک جورهایی معجزه است.
در این جلسه که علاوه بر آقایی بازرس کل استان گیلان، مدیران عامل برق منطقهای و آب منطقهای استان و مدیران کل جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست استان نیز حضور داشتند مقرر شد برای احداث ۶ پست برق در استان گیلان همکاریهای لازم بین دستگاههای ذیربط صورت پذیرد و در کمترین زمان ممکن مصوبات جلسه فوق الذکر اجرایی شود.
نظر شما