به گزارش خبرنگار مهر، سجاد رحیمی شامگاه سه شنبه در نشست خبری سرپرست با اصحاب رسانه که در محل سالن همایش ابن سینای دانشگاه برگزار شد، با اشاره به مجموعه گستردهای نظام سلامت، اظهار کرد: نظام سلامت با گذر زمان در دو حوزه سلامت و درمان دستخوش تغییرات بوده که سعی شده خود را هم پای جهان ارتقا دهد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در این روند با مشکلات زیادی مواجهه بودیم که منابع مالی و درآمدها کاهش یافته که این کاهش باعث تأثیر در خدمات شده است و با این شرایط نظام سلامت با همین دست خالی توانسته با کمتر از پنجاه درصد منابع رو سفید از عهده کارها بر آید.
وی بیان کرد: در ارتقا و حوزه سلامت و امید به زندگی سرآمد جهان هستیم و کاستیهای مادی باعث شده شاخصهای رضایت را آنچنان که باید و شاید افزایش دهیم، امید است که این شاخصها با پیگیری و تلاش بیشتر افزایش پیدا کند.
رحیمی تاکید کرد: کاهش آسیبها تنها با نظام سلامت امکان پذیر نیست و کمک سایر ارگانها را نیز میطلبد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با اشاره به اینکه امید به زندگی مهمترین خط و مشی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه است، در خصوص برنامهها و اهداف دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه اظهار کرد: بهبود کیفیت خدمات سلامت و راهاندازی «کمیته نظارت بر سلامت» با هدف تحقق این امر، توجه ویژه به طرح سلامت خانواده و حرکت به سوی نظام الکترونیک، تربیت نیروی انسانی متخصص و بروزرسانی تجهیزات، از جمله اهداف و برنامههای دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه است که تحقق این امر «امید به زندگی» را به ارمغان میآورد که این امر خط و مشی دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه است.
وی گفت: دومین تکلیف نظام سلامت، سلامت خانواده است، همان نظام ارجاع که هر خانواده پزشک خود را میشناسد این برنامه در دولت جدید از تکلیف و وظایف گذاشته شده است و تأمین نیروی متخصص از دغدغههای نظام سلامت است.
رحیمی تصریح کرد: حرکت به سمت هوشمندسازی نظام سلامت زمان ارائه خدمات مؤثر را کاهش میدهد که نیاز به زیرساختهای خاص خود را دارد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: اخلاق حرفهای و سلامت حرفهای از وظایف کاری نظام سلامت است که در تربت حیدریه باید رعایت شود و از اهداف مجموعه دانشگاه تربت حیدریه قرار گرفته است. حتماً تأمین مالی یکی از چالشهای پیش رو است.
تلاش برای افزایش حقوق پرستاران
وی در خصوص حق و حقوق پرستاران گفت: فشار کار پرستاران با عدد بیست تا بیست و پنج هزار تومان در هر ساعت اضافه کاری عدد کمی است و احقاق حقوق پرستاران در اتفاقات اخیر پرستاران باعث شد در هیأت دولت مورد بررسی قرار گیرد و فرمولی را ارائه نمود که باعث میشود اضافه کاری تا ساعتی هفتاد هزار تومان برسد.
رحیمی بیان کرد: این فرمول در کنار لایحهای که آن را حمایت میکند بعد از تصویب مجلس و ابلاغ به نظام سلامت اجرایی خواهد شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: در حال حاضر هنوز این امر اجرا نشده مگر دانشگاههای که دارای منابع مالی و درآمد خاص خود بوده است. همه این امر منوط به تصویب و مصوبه مجلس و ابلاغ آن به نظام سلامت است.
کمبودی در ارائه خدمات در شهر کدکن وجود ندارد
وی در خصوص مجوز احداث پایگاه اورژانس در کدکن که در دوره مدیریت قبلی دانشگاه داده شده بود، تاکیدکرد: ناوگان اورژانس از محل ناوگان گمرک تأمین میشود و ۵۰۰ تا ۶۰۰ خودرو در حال توزیع در کشور است که سهم تربت حیدریه یک دستگاه بوده که نیاز به لابی گری بیشتری است تا سهم آن افزایش یابد.
رحیمی افزود: در خصوص پایگاه اورژانس جدید کدکن فاصله تا پایگاه جادهای باید بررسی شود تا بعد از بررسی نسبت به راه اندازی پایگاه جدید اقدامات لازم صورت پذیرد. وی همچنین در بحث رضایت از خدمات در حوزه درمان میزان رضایت بیمار را ۸۶ درصد عنوان نمود.
پیگیری حضور پزشکان متخصص در مه ولات
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه مهمترین برنامههای دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه در حوزه شبکه بهداشت و درمان مهولات چیست، اظهار کرد: تأمین پزشک متخصص و تأمین بخش دیالیز از جمله برنامههای این دانشگاه در حوزه شهرستان مهولات است و در خصوص دستگاه دیالیز مکاتبات لازم انجام شده و پیگیر هستیم تا برای پروژه بخش دیالیز ردیف اختصاصی در نظر بگیریم.
وی در پاسخ به دومین سوال مبنی بر امکان تفکیک شبکه بهداشت و درمان مهولات از دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دلیل اینکه به دنبال چابک سازی است و همچنین به دلیل مشکلات حوزه اعتبارات، تمایلی به تحت پوشش قراردادن هیچ شهرستانی به زیر مجموعه خود ندارد و حتی به دنبال حذف شهرستانهای زیر مجموعه خود است و عملاً تفکیک شبکه بهداشت و درمان مهولات امکان پذیر است.
نظر شما