محمد شهباز گهروئی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از موضوعات مهم ما در حوزه فرهنگسازی، ترویج نمادهای هویتی استان است که بتوانیم با زبان هنر و ادبیات هنری در ترویج و تبلیغ آنها گام برداریم.
وی افزود: پس از سقوط صدام و باز شدن مسیر کربلا، فرهنگ موکبداری بار دیگر از سر گرفته شد تا آنجایی که این فرهنگ در ایران نیز برجسته شد. برای ترویج این فرهنگ باید کار فرهنگی صورت میگرفت و رویداد «سوگواره پایتخت موکبها» در همین راستا گام برداشته است.
شهباز گهروئی تصریح کرد: مردم خوزستان به مهمانداری و مهمان نوازی شناخته شدهاند؛ بحث موکب داری فرهنگ مردم خوزستان در خدماترسانی به زائران و محبین اهل بیت به خوبی نشان داده است. به نظرم دبیرخانه سوگواره پایتخت موکبها شرایطی را فراهم کرد که اهل هنر و رسانه در این راستا تولید محتوا کرده و آثار هنرمندان دیده شود.
رئیس حوزه هنری خوزستان از تمامی دستگاهها و نهادهای مسؤول درخواست کرد تا در شناساندن آثار تولید شده به همه اقشار جامعه از هیچ تلاشی فرونگذارند.
گهروئی بیان کرد: گنجینه فاخری از آثار مربوط به موکب و موکب داری تولید شده است، آن طور که آثار تولید شده، در توزیع که معرفی آنها تلاش نشده است، انتظار میرود این آثار در زمان مناسب به دست مخاطب برسد. همچنین آموزش و پرورش میتواند با بستهبندی این آثار در اختیار دانشآموزان قرار داده و آنها را با این فرهنگ آشنا کند.
نظر شما