آغاز سومین «جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای صبح» با بخش ویژه فلسطین

آغاز سومین «جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای صبح» با بخش ویژه فلسطین

«سومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای صبح» با هدف شناساندن برنامه‌سازان بین‌المللی از امروز شنبه ۱۰ آذر آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری «سومین جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای صبح» پیش از ظهر امروز شنبه ۱۰ آذر با حضور احسان کاوه دبیر این جشنواره و اصحاب رسانه در سالن کنفرانس ساختمان شبکه تلویزیونی پرس تی وی برگزار شد.

دبیر سومین جشنواره بین المللی رسانه‌ای صبح در ابتدای نشست مورد اشاره ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت نام و یاد شهدای محور مقاومت گفت: شناساندن شمار زیادی از برنامه سازان بین المللی و ایجاد تعامل سازنده بین آن‌ها در راستای جریان سازی در فضای رسانه‌ای بین الملل از سال ۲۰۲۳ از اهداف جشنواره مذکور بوده است.

کاوه افزود: درون مایه جشنواره صبح را رسانه و نظم نوین جهانی مبتنی بر ارزشمندی هویت‌های محلی و منطقه‌ای، معنویت گرایی، اصالت خانواده، گفتمان مقاومت و استکبار ستیزی شکل می‌دهد.

دبیر سومین جشنواره بین المللی رسانه‌ای صبح در ادامه سخنان خود مطرح کرد: جشنواره مورد اشاره متشکل از دو بخش اصلی و بخش ویژه فلسطین است. سریال تلویزیونی، برنامه تلویزیونی گفت‌وگو محور، برنامه تلویزیونی ترکیبی، مستند، گزارش خبری، موشن گرافی، محتوای مکتوب اعم از مقاله‌های تحلیلی، دیدگاهی و تحقیقی، برنامه رادیویی و پادکست، رسانه‌های اجتماعی اعم از ویدئوکست، انیمیشن، فیلم کوتاه و ولاگ از قالب‌های بخش اصلی است. فیلم سینمایی، ویدئو کلیپ، فیلم کوتاه، انیمیشن کوتاه، تصویر سازی و بلاگر خبری به بخش ویژه فلسطین اختصاص دارد.

آغاز سومین «جشنواره بین‌المللی رسانه‌ای صبح» با بخش ویژه فلسطین

کاوه با بیان اینکه سعی شده در این جشنواره رسانه‌ای به شئون مختلف رسانه توجه شود و هر بخش هیئت داوران خود را دارد، عنوان کرد: از امروز فراخوان ثبت نام در جشنواره آغاز به کار کرده و تا نیمه بهمن ماه که کمیته‌ها کار خود را شروع می‌کنند، این بازه باز است. اختتامیه این جشنواره رسانه‌ای در نیمه اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد. در این دوره از جشنواره با توجه به شرایطی که در جهان است تصمیم گرفته شد بخش ویژه‌ای برای فلسطین در نظر گرفته شود. همچنین بازار در این دوره به جشنواره مورد اشاره اضافه شده است که در آن به تبادل محصولات کمک می‌شود.

به گفته وی، اگر بخواهیم مقاومت مردم غزه را دسته‌بندی کنیم فارغ از صبر و تحملی که کرده و خونی که داده‌اند، این موبایل‌ها بودند که تصویر درستی از غزه به جهان ارائه دادند. سعی داریم در کنار شبکه سازی که هدف اصلی جشنواره رسانه‌ای بین المللی صبح است از مدعوین حوزه خبر و رسانه برای ارتقا سطح فکری در رسانه استفاده شود.

کاوه در پایان با اشاره به کمیته هفت گانه جشنواره بین المللی رسانه‌ای صبح گفت: احمد علی اکبری مسئول کمیته تشریفات و دبیر اجرایی، منصوره اخوان مسئول کمیته آثار، مهرداد کریم زاده مسئول کمیته اطلاع رسانی و روابط عمومی، فاطمه جواهرساز مسئول کمیته بازار، علی اکبر صدیقی مسئول کمیته پشتیبانی رسانه و تولید، محمدمهدی طائب مسئول کمیته پشتیبانی و محمد حسین یعقوبی مسئول کمیته برگزاری کارگاه‌ها و نشست‌های تخصصی را بر عهده دارند.

وی افزود: در دومین دوره جشنواره بین المللی رسانه‌ای صبح بیش از ۳ هزار اثر از فلسطین، لبنان، شیلی، آمریکای لاتین و ایرلند به دبیرخانه جشنواره رسید و مورد بررسی و ارزیابی داوران جشنواره قرار گرفتند. با توجه به پوشش رسانه‌ای خوبی که در رسانه‌های غیررسمی از وقایع غزه و لبنان داشتیم، مطمئن هستم در این دوره از جشنواره هم آثار خوبی به دبیرخانه جشنواره خواهد رسید.

کد خبر 6303024

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha