پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۱ آذر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۷

ساخت مینی تراکتور توسط کشاورز محمودآبادی

ساخت مینی تراکتور توسط کشاورز محمودآبادی

محمودآباد- یک کشاورز محمودآبادی برای کاهش هزینه تولیدات کشاورزی موفق به ساخت مینی تراکتور شد.

حسن موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر هدف از ساخت این مینی تراکتور را به دلیل احتیاج کار کشاورزی به این وسیله دانست و گفت: هزینه شخم زدن زمین برای کشاورزان سنگین است و با توجه به شرایط موجود و قیمت برنج در بازار درصدد ساخت وسیله‌ای بودم که احتیاجم را رفع کند.

وی اظهار کرد: فراهم کردن بستر رشد و شکوفایی استعدادهای جوانان کشور از جمله دستاوردهای انقلاب اسلامی است که باید به آن توجه شود.

وی افزود: با امکانات خیلی محدود و کمی خلاقیت، موفق به طراحی و ساخت یکی از ادوات کشاورزی با کاربری بسیار شدم.

این کشاورز محمودآبادی تصریح کرد: تراکتور وسیله کشاورزی است که کار کردن با آن سخت بوده و چون بیشتر جامعه کشاورزان را میانسالان تشکیل می‌دهند از این رو به فکر طراحی دستگاهی برای راحت‌تر شدن کارهای کشاورزی افتادم.

موسوی خاطرنشان کرد: اهل روستای بائوده علیا از توابع بخش مرکزی شهرستان محمودآباد هستم و با کمک برادرم موفق به ساخت این مینی تراکتور شده و شعار ما می‌توانیم را اثبات کردیم.

کد خبر 6303771

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha