به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر حسینی پیش از ظهر یکشنبه در نشست شناسایی و بررسی آسیبهای اجتماعی استان کردستان در حوزه زنان و خانواده که با حضور اعضای مجمع نخبگان و رابطین شوراهای بانوان ادارات استان برگزار شد، اظهار کرد: علیرغم فرهنگی بودن استان کردستان و وجود فرهنگ بومی غنی و دینداری مردم این استان، وضعیت فرهنگی استان در حال حاضر مناسب نیست.
وی افزود: بخش قابل توجهی از آسیبهای اجتماعی به خصوص در میان خانوادهها متأثر از شبکههای ماهوارهای، رسانهها و فضای مجازی بیگانه است و برخی از خانوادهها به شکل حیرت آوری مقهور رسانهها و شبکههای اجتماعی شدهاند و باید آنها را با خطرات این مسیر آشنا کرد و نسبت به آن تلگنر داده شود.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان با بیان اینکه متأسفانه رفتارهای غیراخلاقی در جامعه قبح زدایی و عادی سازی شده است، بیان کرد: این امر با سنت بومی و دینی و مذهبی مردم کردستان همخوانی ندارد.
حسینی تصریح کرد: نخبگان باید در خصوص مقابله با آسیبهای فرهنگی و اجتماعی نقش آفرینی کنند و در صورت نیاز به صورت چهره به چهره با افراد فریب خورده صحبت و آنها را آگاه کنند.
وی تأکید کرد: مردم باید افرادی را که مروج بیبند و باری در جامعه هستند به نهادهای مرتبط معرفی کنند تا بساط آنها برچیده شود چرا که اگر این کار انجام نشود جامعه را به فساد و لجن سوق میدهند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان با بیان اینکه در حوزه بی حجابی به هیچ عنوان اعتقادی به کار سلبی نداریم، اضافه کرد: باید از طریق رویکرد فرهنگی با موضوع بیحجابی برخورد شود.
نظر شما