به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام مهدی سلیمانی اردهالی پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری شانزدهمین اجلاسیه مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با موضوع «فرصتها، چالشها و راهکارهای هوش مصنوعی» که در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار کرد: این اجلاسیه در ۲۲ آذرماه در دارالشفا مدرسه علمیه فیضیه برگزار میشود.
رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کرد: این پدیده جهانی نو ظهور هوش مصنوعی اقتضای این را داشت تا از این علوم بیگانه نباشیم تا این اجلاسیه ضمن تسلط و کسب مهارت در سطح اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه که نقش مؤثری در انتقال علوم اسلامی دارند، برگزار شود.
وی ادامه داد: این اجلاسیه با تصدی مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با حضور ۵۰۰ استاد فرهیخته دروس سطح عالی و خارج حوزه علمیه با سخنرانی آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه و پرفسور مینایی رئیس مرکز هوش مصنوعی در تهران و قم برگزار میشود.
حجت الاسلام سلیمانی اردهالی تصریح کرد: آنچه باعث شد تا به سمت این اجلاس برویم، نو بودن و ضروری بودن و لزوم همراهی با هوش مصنوعی است و مقام معظم رهبری نیز تأکیدات بسیاری در این راستا دارند.
رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ابراز کرد: اگر به لایهها و زیر ساختهای هوش مصنوعی نرسیم، ممکن است تا جوامع غربی آژانسی مانند انرژی هستهای تشکیل دهند و مانع پیشرفت کشور شوند و این موضوع دلالت میکند تا بر مسأله نوظهور هوش مصنوعی که در ابعاد زندگی انسانهای جهنم تأثیر خواهد داشت، اهتمام داشته باشیم.
وی عنوان کرد: اگر در باشگاه هوش مصنوعی حضور نداشته باشیم و امتیاز انحصاری در دست یک عده و کشور خاصی قرار بگیرد میتواند برای ما در آینده یک چالش بسیار مهمی باشد.
حجت الاسلام سلیمانی اردهالی خاطرنشان کرد: برای استفاده از ظرفیتهای هوش مصنوعی ابتدا باید با آن آشنا شویم و دارای گفتمان شویم و بتوانیم زیر ساختهایی تعریف کنیم و سبکی تدوین کنیم و به تئوری در این زمینه برسیم.
نظر شما