به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام مجتبی فاضل عصر دوشنبه در چهارمین هماندیشی کانونهای دانشآموختگان که در مجتمع فرهنگی حضرت معصومه سلام الله علیها برگزار شد، اظهار کرد: به دلیل اینکه از ابتدا شیعه در اقلیت بود، اهل بیت علیهم السلام با اتخاذ تدابیری در پیچ و تاب تاریخ، شیعه را از گردانههای پر مهلکه به دور کردند و اینکه امروز در جمعیت ۸ میلیاردی، ۳۰۰ میلیون شیعه حرف دارد برای گفتن مرهون همان تصمیمات در برهههای تاریخی بوده است.
مدیر حوزههای علمیه خواهران بیان کرد: پیامبر با کفار جنگید ولی با منافقین فرصت جنگ پیدا نکردند و اگر جنگ امیرالمومنین علیه السلام با منافقین داخلی در جنگ نهروان نبود، احکام جنگ با منافقین تعطیل بود، در طول تاریخ فرصتی برای شیعیان پیدا نشد که در بستر اجتماع در قالب نهادها، سمنها و نهادهای مردمنهاد بتواند فعالیت کند و این فقط در سایهسار حکومت جمهوری اسلامی که زعیم آن فقیه جامعالشرایط است قابل تحقق است.
وی ابراز کرد: طلاب باید با زبان قوم با مردم صحبت کنند و با استفاده از مردمنهاد بودن تشکلها بتوانند کارایی و اثر بخشی کار را بیشتر کنند و زمانی که ایمان با عمل صالح توأمان باشد میتوان در ظرف اجتماع و زیر بیرق حکومت اسلامی تأثیرگذار بود.
حجتالاسلام والمسلمین فاضل به تبلیغ حضرت نوح در ۹۵۰ سال پرداخت و گفت: کار تبلیغ سخت است و پیامب ر نیز ۲۳ سال تلاش کرد، ولی در نهایت اجر و مزد رسالت خود را در «موده فیالقربی» خواست و اگر پلیدیهایی در افعال و کردار و پندار ما وجود دارد با پذیرفتن ولایت و محبت و دوستی آنها باید از بین ببریم.
وی تصریح کرد: طلاب باید در طهارت نفس بکوشند و هر مقدار که خود را طیب و طاهرتر کنند، نفوذ کلام بیشتری خواهند داشت و مطهره بودن شرط اول برای تأثیرگذاری است و اگر بخواهیم شیعه را در جایگاه پناهگاهی دهیم، وظیفه طلاب چند برابر است و اینجاست که خداوند نیز، به امداد میآید.
مدیر حوزههای علمیه خواهران خاطرنشان کرد: دانشآموختگان حوزوی باید نماد حاکمیت و تعالی دین باشند و آن را در جامعه نهادینه کنند.
نظر شما