به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا بابایی در دیدار اعضای هیئت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه یزد با استاندار همزمان با روز علوم اجتماعی و به منظور بررسی مسایل و دغدغههای این حوزه، با اشاره به تغییر نام سند توسعه استان به نام «یزد پایدار» اظهار کرد: این تغییر نام در راستای انتقال پیامی رسا به مجموعه استان مبنی بر حرکت جدی یزد در مسیر شاخصهای توسعه پایدار انجام شده است.
وی با بیان اینکه استان یزد در بخشهایی نظیر اشتغال زایی متورم شده است گفت: متاسفانه بخشی از اشتغال کشور را با هزینه کرد از منابع فرهنگی و اجتماعی استان و به بهای مهاجر پذیری نیروی کار ساده و مهاجرت نخبگان بومی بر عهده گرفته و باعث آسیب به نسل آینده شدهایم.
بابایی با تاکید بر لزوم حرکت استان به سمت توسعه پایدار همزمان با توسعه فرهنگی و اجتماعی تصریح کرد: رشد نامتوازن در برخی بخشها منجر به آسیبهای جدی به بدنه جامعه شده است، لذا با ریل گذاری جدید سهم اقتصاد دانش بنیان، دیجیتال خورشید و فرهنگ پررنگتر خواهد شد.
وی با اشاره به توسعه بیش از حد نیاز صنعت سخت در استان گفت: در حال حاضر حدود ۴۵ درصد از کاشی و سرامیک مورد نیاز کشور در یزد تولید میشود و این در حالی است که تنها ۸ درصد از این تولیدات در استان مورد استفاده قرار میگیرد.
استاندار یزد با تاکید بر ضرورت توسعه همزمان تولیدات نرم و تولیدات سخت در استان عنوان کرد: در این راستا توجه بیشتر به حوزه آیتی در استان با توجه به ظرفیتهای بالای اشتغال زایی و حضور نیروهای نخبه بومی در دستور کار قرار گیرد.
وی در ادامه به دغدغههای استان در حوزه خانواده اشاره و خاطرنشان کرد: سرعت بالای تحولات در فناوری و تکنولوژی باعث ایجاد فاصله عمیق میان نسل جدید و قدیم جامعه و متعاقباً گسست اجتماعی شده است که باید برای پیشگیری از آن برنامهریزی کرد.
بابایی در پایان بر لزوم مشارکت بیشتر اساتید دانشکده علوم اجتماعی در نشستهای شورای اجتماعی استان تاکید کرد و گفت: با توجه به تاثیر مسائل اقتصادی بر موضوعات اجتماعی علاوه بر پیگیریهای ملی، بهبود وضعیت معیشت مردم در سطح استان نیز با جدیت دنبال خواهد شد.
نظر شما