سیده رزا پورسید در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه بیمارستان امام سجاد رامسر با مشکلات کمبود پزشک متخصص و فوق تخصص، متخصص اطفال، طب اورژانس، جراحی عمومی، جراح اعصاب، کمبود پزشک عمومی، کمبود نیروهای پرستار، نیروهای خدمات و کمک بهیار در اورژانس مواجه بوده است گفت: کمبود پزشک عمومی در اورژانس با توجه به اینکه پزشکان به کار گرفته شده طرحی بودهاند و بعد از پایان طرح فرد دیگری باید در شیفت آن جایگزین شود، یکی از دلایل کمبود پزشک عمومی بوده است.
وی دیگر مشکلات بیمارستان رامسر را فرسودگی دستگاههای آزمایشگاه که مرتباً خراب میشود و کمبود کیتهای آزمایشگاهی عنوان کرد و گفت: در مدت اخیر آمبولانس در بیمارستان امام سجاد رامسر راه اندازی شده است.
پورسید افزود: آندوسکوپی و کلونوسکوپی در بیمارستان رامسر راهاندازی شد و دکتر علیزاده فوق تخصص گوارش در روزهای شنبه و یکشنبه در خدمت مردم شریف منطقه هستند.
وی گفت: ماموگرافی در بیمارستان رامسر راهاندازی شد و متخصص زنان هر روزه در کلینیک ویژه معاینات غربالگری را انجام میدهند.
پورسید خاطرنشان کرد: بیمارستان ویترین بهداشت و درمان بوده و مشکلات بیمارستان سبب کمرنگ شدن اقدامات شبکه بهداشت و درمان میشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان درباره افتتاح مرکز نفس بیان داشت: در بحث فرزند آوری و افزایش آن، طبق فرمایشات رهبر معظم انقلاب مطرح و همه وظایف همگانی دارند، که ادارات موظف شدند در این راه گام بردارند و وزارت بهداشت کار مهم فرزند آوری و جوانی جمعیت را در دستور کار قرار داده است.
وی گفت: امروزه فراوانی سقط زیاد شده، که علت آن مشکلات اقتصادی، اجتماعی، باورهای غلط پدر مادرها و مشکلات فرهنگی است.
راه اندازی مرکز نجات فرزندان سقط شده
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامسر اظهار کرد: برنامهای با همکاری بسیج جامعه پزشکی و وزارت بهداشت و درمان برای راهاندازی مرکز نجات فرزندان سقط راه اندازی شد، که در آن علتها بررسی میشود.
وی تصریح کرد: مرکز نفس مخفف نجات فرزندان سقط است که اولین بار در شهر مشهد و شهرستانها راه اندازی و در هفته بسیج در شهرستان رامسر افتتاح گردید.
پورسید افزود: در این مرکز ماما و روانشناس حضور دارند که مادرهایی که باردار شده و بچه را نمیخواهند در این مرکز با مشاوره از کمک خیرین استفاده میکنند و هر فردی که میتواند کمک کند مشکلات اقتصادی خانواده را حل کند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامسر اظهار کرد: ممکن است، مادر فرزند را میخواهد و پدر نمیخواهد و فرزندی که جان دارد، باور غلط افراد این است، هفتههای اول مشکلی ندارد و سقط قتل خاموش محسوب میشود.
وی افزود: به سمتی برویم که افرادی که سقط انجام میدهند کسانی را که به سقط تشویق میکنند برخورد شود و در سیستم دولتی هیچ فردی حق ندارد فرد باردار را به سقط تشویق کند و اگر مشاهده شود به مراجع قضائی معرفی میشود.
ضرورت جمع آوری سگهای بلاصاحب
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رامسر درباره بیماری هاری گفت: هاری موضوع مهمی بوده که این بیماری ۱۰۰ کشنده است و درمانی وجود ندارد که تنها راه آن پیشگیری است و راههای مختلفی دارد که از حیوانات نگهداری میکنند و باید معاینات دورهای داشته باشند و واکسن بزنند.
وی گفت: در راستای جمع آوری سگهای بلاصاحب و پرسه زن مکاتبات مختلفی با بخشداریها و شهرداریها جهت عقیم سازی و جمع آوری آنها انجام شد که اقدام شد.
پورسید در ادامه افزود: اما مدتی تعداد آنها کم و مدتی دیگر تعدادشان زیاد میشود که دانش آموزان میترسند که تنهایی به مدرسه بروند.
وی بیان کرد: وظیفه شهرداری و دهیاریها جمع آوری سگها است که با کمک دامپزشکی سگهای بیمار جمع آوری شوند که در این راه مراجع ذی صلاح باید تصمیمگیری کنند.
پورسید گفت: توصیه ما این است هر کسی دچار گزش سگها شد بلافاصله به بیمارستان مراجعه و مرکز واکسیناسیون هاری در ساعت اداری و غیراداری حضور دارند که فرد گزش شده واکسینه میشود و در روزهای بعدی تزریقهای بعدی انجام خواهد شد.
وی افزود: برای هر گزش که صورت میگیرد واکسن و سرم به آن فرد تزریق میشود که هزینه آن برای یک فرد ۱۵ میلیون تومان بوده که به صورت رایگان است و دولت پرداخت میکند.
نظر شما