به گزارش خبرنگار مهر، علی رجبی صبح چهارشنبه در جلسه بررسی مشکلات باشگاههای ورزشی افزود: برای ۱۵ هزار نفر اشتغال در باشگاههای استان مازندران ایجاد شده است. ما بیش از ۳۰۰ باشگاه دارای مجوز داریم که اگر هر کدام ۵ پرسنل داشته باشند تعداد چشمگیری در باشگاههای مازندران مشغول به فعالیت هستند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران با بیان اینکه وظیفه ما در بحث امور باشگاهها بسیار سنگین است، ادامه داد: اولین کار ما نظارت بر فعالیت باشگاهها است.
وی به لزوم رتبه بندی و نظارت بر امور باشگاهها تاکید کرد و بیان داشت: باید بر تعرفهها در باشگاهها نظارت ویژه داشته باشیم و باید فرقی بین باشگاه حرفهای و نیمه حرفهای باشد.
رجبی با بیان اینکه، نظارت بر باشگاههای ورزشی بر کیفیت خدمات باشگاهها تأثیر مستقیم دارد، گفت: این نظارت بیشتر جنبه تشویق به کیفیت و ارائه خدمات بهتر دارد که میتواند فضای باشگاهها را رقابتی کند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران به رتبهبندی تاکید داشت و افزود: طرح رتبهبندی باشگاهها به شاخصهای مدیریت، نیروی انسانی، امکانات سرمایهای، استانداردها، مسائل فرهنگی و دستاوردها میپردازد و به همین دلیل میتواند فضای کیفی ایجاد کند.
رجبی در خصوص فعالیت باشگاههای فاقد مجوز نیز عنوان کرد: در خصوص باشگاههای فاقد مجوز در نظر داریم با شیوه نظارت و اجرای رتبهبندی، فضای تشویقی و انگیزشی برای ترغیب به اخذ مجوز ایجاد کنیم و اگر باشگاهی در خصوص دریافت مجوز از قوانین تمکین نکند، برابر با دستورالعملهای ابلاغی با آن برخورد خواهد شد.
نظر شما