به گزارش خبرنگار مهر، محمدمهدی خواجه ئیان صبح چهارشنبه در حاشیه بازدید میدانی از پایگاه مراقبت بهداشت مرزی بوشهر اظهار داشت: در راستای بهبود ارائه خدمات و رفع مشکلات ساختاری در پایگاههای مراقبت بهداشت مرزی، پایش مشترک مدیران معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مسئولان اداره بنادر و دریانوردی استان بوشهر از پایگاه مراقبت بهداشت مرزی بوشهر صورت گرفت.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ضمن بیان تاریخچه فعالیت پایگاه مرزی شهرستان بوشهر از سال ۱۳۱۰ به شرح اقدامات و فعالیتهای پایگاه مراقبت بهداشت مرزی پرداخت و گفت: شناسایی و پیشگیری از ورود بیماریهای واگیر از طریق مرزهای آبی به داخل استان از جمله فعالیت پایگاه مرزی شهرستان بوشهر است.
خواجه ئیان با اشاره به نقش و جایگاه پایگاههای مراقبت بهداشت مرزی در دوران پاندمی کرونا و در زمان فعلی که با ورود پشه آئدس خطراتی را متوجه هم استانیها میکند، افزود: بازدید بهداشتی همه شناورهای بینالمللی وارده به استان، صدور گواهی بهداشتی کشتیها، جلوگیری از ورود و خروج بیماران و ناقلین بیماری در سفرهای بینالمللی، انجام مراقبت حشرهشناسی آئدس، نظارت بر رفع مشکلات بهداشتی مشاهده شده در زمان بازرسی شناورها از جمله عملیات کنترل ناقلین و نظارت بر وضعیت بهداشتی بنادر از دیگر فعالیتهای پایگاههای مراقبت بهداشت مرزی در استان بوشهر است.
وی با اشاره به تعهد کشور برای اجرای صحیح مقررات بهداشتی بینالمللی، گفت: ضرورت دارد که سایر دستگاهها و ارگانها به نوعی ملزم به انجام وظایف خود در این راستا باشند.
خواجه ئیان اضافه کرد: طبق مقررات بهداشتی بینالمللی، قوانین بهداشتی مصوب در کشورهای عضو باید در راستای اهداف مقررات بهداشتی بینالمللی باشد.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: با توجه به تنوع مخاطرات و نیاز به تخصصهای خاص برای پاسخدهی به آنها و طبق مقررات بهداشتی بینالمللی، لازم است که وزارتخانههای مختلف بهطور هماهنگ وظیفه خود را در جهت اجرای مقررات بهداشتی بینالمللی اجرا کنند و انتظار میرود که بودجه لازم برای فراهم کردن زمینههای اجرای مقررات بهداشتی بینالمللی توسط دستگاههای مختلف تأمینشده و این برنامه بهصورت اصولی اجرا شود.
نظر شما