۱۵ آذر ۱۴۰۳، ۸:۰۹

پروژه‌های فرهنگی بر پایه هویت بومی و ملی شکل گیرد

پروژه‌های فرهنگی بر پایه هویت بومی و ملی شکل گیرد

شهرکرد-عضو شورای شهر شهرکرد گفت:امروزه پروژه‌های فرهنگی باید بر مبنای باورهای دینی، اعتقادی، عرف و هویت بومی و ملی شکل بگیرد تا نشاط وپویایی برای مردم ایجاد شود.

ماشاالله ایزدی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: این پیوست تنها به زیبایی ظاهری پروژه‌ها مربوط نیست، بلکه پیام‌ها و ارزش‌هایی که این المان‌ها به مخاطبان ارائه می‌دهند، باید از ملاک‌های اصلی در شهرسازی باشد.

وی تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های که دوره ششم شورای اسلامی شهرکرد در سطح شهر پیگیری می‌کند این است که فعالیت‌های شهرسازی و عمرانی پیوست فرهنگی داشته باشد.

ایزدی در ادامه ابراز کرد: امروزه پروژه‌های فرهنگی باید بر مبنای باورهای دینی، اعتقادی، عرف و هویت بومی و ملی شکل بگیرد تا انگیزه و امید، نشاط و پویایی برای مردم ایجاد و تعلق خاطر به شهروندان را تقویت کند.

عضو شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه پیاده‌راه ملت شهرکرد یکی از پروژه‌های مهمی بوده که در حال پیگیری است، ادامه داد: در شهرکرد، همچون سایر مراکز استان‌ها، پروژه‌های معماری و شهرسازی مختلف همزمان در حال اجراست، در این راستا کارشناسان مدیریت شهری به‌دنبال آن هستند که پیوست فرهنگی عالمانه و هدفمند و امیدبخش برای این پروژه‌ها ایجاد شود تا ضمن جلب توجه، انگیزه و امید و پویایی را نیز در جامعه تقویت کند.

ایزدی خاطرنشان کرد: اگر المان و یا طرحی پیام اخلاقی و فرهنگی مورد نظر را نداشته باشد مورد بی توجهی مخاطب قرار می‌گیرد، بنابراین هر المان و یا هر طرح عمرانی، شهرسازی و هر فعالیتی که در راستای تکمیل مبلمان شهری به مرحله اجرا می‌رسد باید دارای پیام ارزشمند شهروندی باشد پیامی که به تعالی و نشاط اجتماعی و امید و انگیزه منجر شود.
هم‌چنین معرفی مفاخر و مشاهیر، صنایع دستی به ویژه نمد در پیوست فرهنگی می‌تواند تعالی بخش و حس تعلق خاطر را نیز افزایش دهد.

وی بابیان اینکه با اجرای طرح‌های عمرانی و شهرسازی در شهر باید احساس تعلق خاطر نسبت به مردم ایجاد کنیم گفت: این به این معنا است که برای زندگی مطلوب و برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و برای جلوگیری از ناامیدی و حتی افسردگی لازم است که همه پروژه‌های شهری دارای یک پیوست فرهنگی مطلوب مبتنی بر باورها، اعتقادات دینی، ارزش‌ها، همچنین هویت بومی، محلی و ملی باشند.

ایزدی افزود: زیست شبانه یکی دیگراز ویژگی‌های پیاده راه ملت است.چون زیست شبانه می‌تواند باعث افزایش سرزندگی و نشاط شهری و باعث توسعه و رونق کسب و کار و تجارت شده و فرصت‌های شغلی بیشتری را برای شهروندان به وجود آورد.

این مقام فرهنگی بابیان اینکه مشارکت مردم برای ما مهم است گفت: اگر طرح و یا پروژه‌ای در شهر رقم بخورد و نتواند اعتماد مردم را جذب نماید و از طرف دیگر ارتباط معناداری با مردم نداشته باشد مورد استقبال قرار نمی‌گیرد؛ چراکه زیبایی تنها ملاک نیست و مهمترین مسئله بحث باورها، اعتقادات دینی، ارزش‌ها، همچنین هویت بومی، محلی و ملی است که بسیار مهم و اثرگذار باشد.

رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی شهرکرد ابراز کرد: هدف ما در شورای اسلامی شهر این است که با مشارکت و حمایت مردمی، رضایت شهروندان را جلب کنیم و امیدواریم که این پروژه‌ها یکی از آثار ماندگاری باشد که از این دوران به یادگار بماند.

کد خبر 6308073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha