به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحمن مرادزاده صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آماربرداری از پستانداران شاخص در منطقه شکار ممنوع کوه مند برای جمعیت کل و بز و قوچ و میش هفته گذشته انجام شد.
وی بیان کرد: طی آماربرداری صورت گرفته که با توجه به مساحت زیاد منطقه شامل کمتر از نیمی از وسعت منطقه بود، نتایج حاکی از افزایش حداقل پنج درصدی جمعیت پستانداران شاخص آن نسبت به میزان مشابه در سال قبل بوده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: پوشش گیاهی منطقه از نوع گیاهان مرتعی، بوته زار و گیاهان علفی یک یا چند ساله بوده و پوشش غالب منطقه کنار در دشتها، بنه و بادام کوهی در ارتفاعات است.
وی اضافه کرد: حیات وحش عمده منطقه نیز شامل کل و بز، قوچ و میش، گرگ، کفتار، روباه، شغال، خرگوش و پرندگانی نظیر کبک، تیهو، انواع بازهای شکاری (شاهین، بحری، لیل، دلیجه، انواع عقاب، کرکس و دال)، جغد، شاه بوف وانواع پرندگان کوچک جثه (چلچله کوهی، چک چک، کمر کلی، زنبور خوار، سهره، دارکوب، بادخورک و انواع گنجشک سانان) است.
محیطی مناسب برای حیوانات وحشی
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر افزود: منطقه شکار ممنوع کوه مند با ۶۱ هزار هکتار مساحت، یکی از زیستگاههای مستعد انواع وحوش است که در شهرستانهای دشتی و تنگستان از توابع استان بوشهر واقع شده است.
وی خاطرنشان کرد: دامنه تغییرات ارتفاع این منطقه کوهستانی بین ۱۰ متر تا ۷۸۹ متر از سطح دریا است که ضمن دارا بودن چشم اندازهای وسیع و زیبای کوهستانی، درههای پر پیچ و خم طولانی و تنگهها و شکار گاههای صعب العبور، دارای آبشخورهای متعددی برای حیوانات وحشی است.
مرادزاده از همکاری همه سمنهای زیست محیطی و دوستداران حیات وحش در همکاری با این اداره کل تشکر کرده و خواستار استمرار این مساعدتها جهت حفاظت و صیانت از این مواهب طبیعی شد.
نظر شما