پیام‌نما

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَاتُحِلُّوا شَعَائِرَ اللَّهِ وَ لَا الشَّهْرَ الْحَرَامَ وَ لَا الْهَدْيَ وَ لَا الْقَلَائِدَ وَ لَا آمِّينَ الْبَيْتَ الْحَرَامَ يَبْتَغُونَ فَضْلًا مِنْ رَبِّهِمْ وَ رِضْوَانًا وَ إِذَا حَلَلْتُمْ فَاصْطَادُوا وَ لَا يَجْرِمَنَّكُمْ شَنَآنُ قَوْمٍ أَنْ صَدُّوكُمْ عَنِ‌الْمَسْجِدِ الْحَرَامِ أَنْ تَعْتَدُوا وَ تَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوَى وَ لَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَا لْعُدْوَانِ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ * * * ای اهل ایمان! [هتکِ حرمتِ] شعایر خدا [مانند مناسک حج] و ماه‌های حرام [رجب، ذوالقعده، ذوالحجه ومحرم] و قربانی بی‌نشان، و قربانی نشان‌دار و قاصدان [و راهیان به سوی] بیت‌الحرام را که فضل و خشنودی پروردگارشان را می‌طلبند، حلال مشمارید. و چون از احرام بیرون آمدید [اگر مایل باشید، می‌توانید] شکار کنید. و کینه‌توزی و دشمنی گروهی که شما را از [ورود به] مسجدالحرام بازداشتند وادارتان نکند که [به آنان] تعدّی و تجاوز کنید. و یکدیگر را بر انجام کارهای خیر و پرهیزکاری یاری نمایید، و یکدیگر را بر گناه و تجاوز یاری ندهید؛ و از خدا پروا کنید که خدا سخت کیفر است. * * * جمع باشید ای حریفان زانک وقت خواب نیست / هر حریفی کو بخسبد والله از اصحاب نیست

۱۹ آذر ۱۴۰۳، ۱۶:۳۹

بزرگداشت عبدالرضا اکبری در فرهنگسرای ارسباران

بزرگداشت عبدالرضا اکبری در فرهنگسرای ارسباران

آیین تجلیل و بزرگداشت عبدالرضا اکبری بازیگر پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون عصر پنجشنبه ۲۲ آذر به همت کانون ادبی زمستان در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران، سی‌امین ماه‌نشست «درآستانه» که عصر پنجشنبه ۲۲ آذر ساعت ۱۵ در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود، به بزرگداشت و تجلیل از عبدالرضا اکبری به پاس چندین دهه فعالیت مستمر و اثربخش در حوزه سینما و تلویزیون و همچنین رونمایی و جشن امضای کتاب «درخونگاه» آخرین اثر این هنرمند اختصاص دارد.

در این نشست که به همت کانون ادبی زمستان با مدیریت و اجرای سجاد عزیزی آرام برگزار می‌شود، شاعران، ترانه‌سرایان و خوانندگان برگزیده (طی فراخوان اعلام شده در آبان‌مان) به ارائه آثار و رقابت برای انتخاب اثر برتر خواهند پرداخت.

افشین سیاهپوش، حمیدرضا صمدی و داود رحمت‌الهی داوران بخش ترانه و حمید غلامعلی، مانی رهنما و محمدرضا چراغعلی داوران بخش خوانندگی پاپ هستند.

ابوالفضل جلیلی، فخرالدین صدیق‌شریف، سیدجواد هاشمی، پندار اکبری، سام قریبیان، علی اوسیوند، امیررضا دلاوی، فرهنگ جولایی، مجید قناد، مهدی غفوریان، بهنام صبوحی، حسین علیشاپور، صبا راد، مهدی تفکری و جمعی دیگر از هنرمندان و چهره‌های سینما، موسیقی و ادبیات در آیین نکوداشت عبدالرضا اکبری حضور خواهند داشت.

کانون ادبی زمستان یک انجمن مردمی است که از سال ۱۳۸۴ به طور مداوم فعالیت های هنری خود را اجرا کرده و تا کنون بیش از ۲ هزار نشست ادبی و هنری در کارنامه خود دارد. از این میان می‌توان به بیش از هشتاد عنوان مراسم تجلیل و بزرگداشت اشاره کرد. همچنین کشف، پرورش و معرفی استعدادهای جوان در حوزه شعر، ترانه و موسیقی از دیگر اهداف این کانون است.

حضور در این برنامه برای عموم علاقه‌مندان آزاد و رایگان است و برای شرکت در آن می‌توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند.

کد خبر 6312489

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha