۱۳ بهمن ۱۳۸۶، ۱۴:۲۹

غفوریان:

پنج درصد سهام شرکت مخابرات در بورس عرضه می شود

پنج درصد سهام شرکت مخابرات در بورس عرضه می شود

شیراز - خبرگزاری مهر: معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در راستای خصوصی سازی شرکت مخابرات مدارک لازم به سازمان خصوصی سازی ارائه شده و امیدواریم تا اواسط سال آینده حدود پنج درصد سهام شرکت مخابرات در بورس عرضه شود.

به گزارش خبرنگارمهر در شیراز، وفا غفاریان ظهر امروز در حاشیه افتتاح چندین پروژه مخابراتی فارس در جمع خبرنگاران افزود: بعد از عرضه درصد کمی از سهام مخابرات و تخمین قیمت بازار سهام بیشتری به صورت سهام عدالت، سهام کارکنان و سهام آزاد در بورس عرضه می شود که در این رابطه پیش بینی شده 80 درصد از سهام در اخیتار بخش خصوصی گذاشته شود.

وی تصریح کرد: در امر خصوصی سازی به غیر از دو بخش ارتباطات زیر ساخت و فناوری اطلاعات خود شرکت مخابرات ایران و 31 شرکت زیر مجموعه یعنی 30 شرکت استانی و تلفن همراه به طور یکجا به بازاربورس عرضه می شود.

معاون وزیر ارتباطات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به میزان وضعیت و نظارت اینترنت در سطح کشور از سوی مخابرات گفت: بر اساس قوانین بخشی از اینترنت به بخش خصوصی واگذار شده اما سرمایه گذار در برخی از شهرستانها در حوزه اینترنت پرسرعت هنوز متقاضی مطلوبی ندارد.

غفاریان اظهار داشت: در حال حاضر بر اساس برآوردهای صورت گرفته به طور متوسط در هر خانوار 5/1 تلفن ثابت و دو تلفن همراه وجود دارد در صورتیکه در بخش اینترنت 25 درصد خانوارهای کشور به کامپیتور و 5/12 درصد نیز به اینترنت دسترسی دارند.

وی خاطرنشان کرد: باید فرهنگسازی استفاده از اینترنت را افزایش داد تا سرمایه گذار بخش خصوصی نسبت به ارائه این نوع خدمات تلاش بیشتری کند و نظارت بر آن نیز افزوده شود.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه برخی امور برای مخابرات نیز توجیه اقتصادی ندارد، افزود: به عنوان مثال هزینه هر پالس مکالمه تلفن ثابت برای مشترک 20 ریال اما برای مخابرات 30 ریال است یا هزینه راه اندازی یک خط تلفن ثابت برای مشتری 80 هزار تومان است اما برای مخابرات 250 هزار تومان هزینه دارد اما چون این امور جزء وظایف محسوب می شود مخابرات نسبت به انجام آن اقدام می کند.

غفاریان همچنین با اشاره به ورود اپراتور سوم خاطرنشان کرد: واگذاری اپراتور سوم نیز مانند اپراتور دوم به صورت مزایده است اما به دلیل اینکه بر اساس پروانه ای که به ایرانسل داده ایم از زمان بهره برداری تا دو سال (یعنی دوماه اول سال آینده) حق دادن پروانه به اپراتور سوم را نداریم به همین خاطر امور اپراتور سوم بر اساس برنامه زمان بندی شده در حال انجام است و امیدواریم با ورود این اپراتور فضای مخابراتی کشور رقابتی تر شود.

معاون وزیر ارتباطات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاثیرگذاری تحریمها در روند توسعه مخابرات کشور گفت: تاکنون تحریم های موجود کوچکترین تاثیری در شرکت مخابرات ایران نداشته زیرا کشور در زمینه تولیدات مخابرات به صورت بالفعل و بالقوه غنی بوده ضمن اینکه باید گفت در پیش نویس قطعنامه آتی نیز در مورد تحریم اینترنت اشاره ای نشده زیرا تحریم اینترنت با شعار غربیان مبنی بر جریان آزاد اطلاعات مغایر بوده و در صورت وقوع این تحریم جزء مضحکه های تاریخ به شمار می رود.

غفاریان این جلسه ضمن اشاره به مسئله کنترل پیامک ها در جریان انتخابات گفت: در انتخابات پیشین مجلس تجارب خوبی در خصوص پیامک های تخریبی انتخاباتی کسب کرده ایم و در همان سال نیز به صورت خوبی این مسئله کنترل شد و امسال نیز هویت کسانی که قصد ارسال پیامکهای انبوه را دارند مشخص خواهد شد و در این جریان از ورود کسانی که هویت نامشخص دارند برای ارسال SMS انبوه جلوگیری می شود اما برخورد با این دسته از افراد به عهده قوه قضائیه است.

کد خبر 631499

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha