۲۲ آذر ۱۴۰۳، ۱۲:۰۳

انجام کارهای پژوهشی نیازمند ایجاد فضای علمی و پویا است

انجام کارهای پژوهشی نیازمند ایجاد فضای علمی و پویا است

سنندج_مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان گفت: ایجاد فضای علمی و پویا در راستای ارائه کار های پژوهشی یک ضرورت مهم است.

به گزارش خبرنگار مهر، آرش آریانژاد صبح پنجشنبه در سمینار ارائه بخشی از دستاوردهای تحقیقاتی، پژوهشی و تجلیل از پژوهشگران برتر آب منطقه‌ای کردستان، اظهار کرد: در راستای بزرگداشت هفته پژوهش، این سمینار برگزار شده است که در آن بخشی از دستاوردهای تحقیقاتی، پژوهشی این شرکت ارائه می‌شود.

وی با اشاره به شعار سال هفته پژوهش و فناوری با عنوان " پژوهش و فناوری؛ پیشران جهش تولید با مشارکت مردم " بر اتکای برنامه‌ریزی‌های این شرکت بر تحقیقات و پژوهش‌های علمی و متّقن، تأکید کرد و افزود: بروز بودن و ایجاد فضای علمی و پویا یک ضرورت بوده و بر همین اساس، تصمیم بر این است که نشست‌ها با مبنای پژوهشی، در طول سال به صورت پیوسته برگزار شود؛ تا اقدامات فناورانه همکاران ارزیابی و معرفی شود.

آریا نژاد تاکید کرد: هر چند که این مجموعه فنی – مهندسی و تخصصی حوزه آب است و بر پایه و اساس علمی استوار شده، اما همواره رویکردی پژوهش محور داشته و همه‌ی پروژه‌های این شرکت دارای پیوست‌های تحقیقاتی – پژوهشی است.

علم توأم با تحقیق و پژوهش منجر به دستاوردهای بزرگ می‌شود

وی با تاکید بر ضرورت انجام امور تحقیقاتی بیان کرد: علم توأم با تحقیق و پژوهش است که منجر به دستاوردهای بزرگ می‌شود و حمایت از پژوهشگران و محققان می‌تواند گامی اساسی در جهت پیشرفت علم و بالا رفتن سطح دانایی بردارد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای استان کردستان عنوان کرد: در حوزه مدیریت منابع و مصارف، تخصیص و بازچرخانی آب و استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا، نیاز به اصلاح رفتارها و دیدگاه‌های غلط می‌باشد و همچنین در حوزه مسائل اجتماعی، مواجه مدیریت شده با تهدیدات این بخش و ضرورت استفاده از تکنولوژی‌ها و تعامل و تفاهم بیشتر با مردم، امری گریزناپذیر است.

وی ادامه داد: نیاز به بروز بودن و ایجاد فضای علمی و پویا خصوصاً در حوزه منابع آبی که در سال‌های اخیر دچار پیچیدگی و تحولات زیادی شده، یک ضرورت است و بر همین اساس، وزارت نیرو به صورت مدیریت یکپارچه و تلاش برای مدیریت‌های بهم پیوسته حرکت می‌کند و این یعنی درک ضرورت آمادگی و مقابله با بحران‌های مختلفی که پیش روی ما هستند.

آریانژاد بیان کرد: دولت حاضر عمده تمرکز خود را بر استفاده از ظرفیت نخبگان گذاشته است و اگر در یک دستگاه از نیروهای نخبه، مجرب و متعهد با تفکر پژوهش محور استفاده شود، روح پژوهش و تحقیق در بدنه سیستم جاری می‌شود و عمده مسائل و مشکلات اساسی آن مجموعه مرتفع می‌شود.

گفتنی است؛ در پایان از آرام فتحی به جهت کسب (رتبه اول) مازیار عثمانی (رتبه دوم) و دلنیا کریمی (رتبه سوم) به عنوان پژوهشگران برتر ضمن اهدای لوح، تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 6315134

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha