به گزارش خبرگزاري مهر ، مسئول دفتر كنترل مقابله با مواد مخدر در ايران گفت : اين گروه به منظور بررسي ميزان موفقيت در كاهش تقاضا به ايران مي آيد و با ايجاد ارتباط با گروههاي مخاطب و نهادهاي دولتي مبارزه با مواد مخدر ، گزارشي از برنامه ها و پيشرفت كار در ايران تهيه مي كند .
وي با اشاره به اينكه سال 2004 پايان برنامه چهارساله سازمان ملل درباره مقابله با مصرف مواد مخدر در ايران است افزود : در اين برنامه سعي شد اقدامات از وضعيت كاهش عرضه به سمت كاهش تقاضا ، پيشگيري ، درمان و كاهش آسيب سير كند و بر اين اساس ، ميزان يك تا دو درصد كل جامعه كه در سال 1998 از نظر بهداشتي يا حقوقي با مواد مخدر درگير بودند طبق آخرين بررسيهاي اپيدميولوژيكي تا سال 2002 هيچ افزايشي نداشته است .
فريبا سلطاني ادامه داد : دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل تهران اكنون با همكاري 60 گروه مردمي و جامعه مدني بطور مستقيم در زمينه مقابله با مواد مخدر فعاليت مي كند كه برخي از اين گروها دفاتر فعال در شهرستانها نيز دارند .
وي خاطر نشان كرد : در چهار سال گذشته حدود 5 ميليون دلار از سوي سازمان ملل به امر مبارزه با مواد مخدر در ايران اختصاص داده شده كه يك چهارم آن براي فعال ساختن گروههاي مردمي مصرف شده است .
نظر شما