به گزارش خبرنگار مهر، شهر یاسوج سالهای سال است که مشکلات تنش آبی را به خود می بیند.
متأسفانه زیرساختهای تأمین آب این شهر به نسبت جمعیت رشد نکرده و در بخش شبکه نیز یکی از فرسودهترین زیرساختهای کشور را دارا است.
از سویی شکستگیهای مکرر شبکه آب نیز بر هدر رفت آب شهر میافزاید.
یاسوج شهر آبشارها و رودخانهها، در بسیاری از مناطقش فاقد تأمین آب شرب پایدار ۲۴ ساعته بوده و در هفتههای اخیر قطعی مکرر در برخی مناطق گلایه شدید مردم را به همراه داشته است.
متأسفانه در برخی از مناطق شمال شهر یاسوج، مانند محمود آباد، بلوار بویراحمد، ابوذرها در طی هفته اخیر در برخی روزها آب مناطق قریب به ۱۸ ساعت قطعی را تجربه کرده است.
اوضاع در سایر مناطق نیز راضی کننده نبوده و از شرف آباد تا نجف آباد از شرایط قطع آب گلایه دارند.
از سویی عدم همخوانی تولید و ذخیره با مصرف، سبب خالی شدن مخازنی میشود که طی سالها به نسبت جمعیت رشدی نداشته است.
متولیان آبفای استان طی یک دهه اخیر مدیریت این موضوع را به شکل مطلوبی پیش نبرده تا چالشهای تأمین آب شهر یاسوج همچنان برقرار باشد.
از سویی پروژههای کاهش تنش آبی شهری با تکیه بر برنامهها و سندهای توسعه پیش نرفت و امروز چالش بی آبی و قطع مکرر آن همچنان بر شهری پر از چشمه، رودخانه و آبشار سایه افکنده است.
در شرایطی که یک برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای تأمین آب شهر یاسوج ضرورت دارد، باید دید چه زمانی مشکل تأمین آب شرب شهر یاسوج به شکل اصولی حل میشود؟.
بی شک، هنر مدیریتها نه در قطع آب، بلکه در تبیین برنامههای هدفمند برای توسعه زیرساختهای آب شهری، رفع فرسودگی و پایان دادن به تنش آبی است.
نظر شما