پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ آذر ۱۴۰۳، ۱۵:۲۴

سرمربی هوادار: اگر بدشانس نبودیم امتیازات بیشتری جمع می کردیم

سرمربی هوادار: اگر بدشانس نبودیم امتیازات بیشتری جمع می کردیم

سرمربی تیم فوتبال هوادار تهران گفت: امیدوارم حقی از کسی در بازی فردا با نساجی ضایع نشود.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهدی رحمتی در نشست خبری قبل از بازی تیم‌های فوتبال هوادار و نساجی مازندران گفت: فردا با یک تیم خوب و کادر فنی خوب بازی داریم. شخصا آقای الهامی را دوست دارم و به لحاظ فنی مربی توانمندی هستند. از نظر بازیکنی هم تیم بسیار پرمهره‌ای است و جایگاهش اینجای جدول نیست. بازی خیلی سختی است و امیدوارم شرایط طوری رقم بخورد که حق به حقدار برسد و هیچ حقی از کسی ضایع نشود.

سرمربی تیم فوتبال هوادار تهران افزود: با وجود تمام کم و کاستی‌هایی که در طول فصل داشتیم، سعی کردیم یک تیم خوب، همدل و جوانی را تشکیل بدهیم. شاید اگر بدشانس نبودیم الان ۱۳، ۱۴ امتیاز داشتیم. موقعیت‌های خیلی خوبی داشتیم و بعضی از آنها را به خاطر جوانی و بدشانسی‌ها از دست دادیم. در طول هفته تمام نکات بازی فردا را برای بازیکنان گوشزد کردیم. بازیکنان می‌دانند از بازی چه می‌خواهیم و دنبال چه هدفی هستیم. امیدوارم فردا تمام برنامه‌ها را در زمین پیاده کنیم و به چیزی که می‌خواهیم برسیم.

سرمربی تیم فوتبال هوادار درباره استفاده احتمالی از بازیکنان رده امید با توجه به نارضایتی از عملکرد نفرات بزرگسال تصریح کرد: بر خلاف اسم تیم، هوادار کمی داریم و کمتر هم خبرنگار سر تمرین ما می‌آید. تعدادی از بازیکنان دوستانه از جمع ما جدا و یک تعدادی هم از امیدهای ما اضافه شدند. شرایط‌شان هم خیلی خوب است و در کار تیمی هستند. فکر می‌کنم در نیم‌فصل دوم خیلی بیشتر از آنها استفاده کنیم. با برنامه‌ای که با باشگاه داریم پیگیر جذب نفرات جدید هستیم و ان‌شاءالله به وقتش درباره این مسائل صحبت خواهیم کرد.

کد خبر 6321600

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha