به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله سید محمدکاظم مدرسی در خطبههای نماز جمعه این هفته اظهار داشت: با توجه به حوادث پیش آمده در سوریه عدهای نگاه آخرالزمانی به موضوع دارند، که یا این افراد مباحث آخرالزمانی را دوست دارند و یا الزاماً میخواهند بر آن تطبیق کنند.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به علائم و حوادث آخرالزمانی عنوان کرد: علائم زمینی، آسمانی، اجتماعی، بروز و ظهور اشخاص خاص همچون سفیانی و دجال از جمله علائم آخرالزمان است و دانستن این مطالب امر خوب و جذابی است.
وی ادامه داد: باید بدانیم شرایط ظهور و تحقق آنها بسیار مهمتر از علائم ظهور است، چراکه این علائم نقشی در تحقق ظهور ندارند و همچون علائم راهنمایی و رانندگی هستند که نقش هشدار دهنده دارند.
مدرسی افزود: این علائم هشداری هستند که انسانها به دام نیفتند و خود را برای ظهور بهتر و بیشتر آماده کنند، مخالفان آن حضرت دست از لجاجت بردارند و ظهور آن حضرت را قطعی بدانند.
از مهمترین شرایط ظهور آمادگی و پذیرش مردمی است
وی با بیان اینکه شرایط ظهور از اهمیت ویژهای برخوردار است، گفت: شرایط پایدار و باقی است اما علائم از بینرفتنی هستند، علائم به صورت مستقیم تکلیفآور نیستند و هشدار دهنده هستند اما شرایط به صورت مستقیم تکلیفآور هستند و از مهمترین شرایط ظهور آمادگی و پذیرش مردمی است.
امام جمعه بخش مرکزی یزد در خطبه دوم نماز جمعه این هفته با اشاره به تن دادن دشمن صهیونیستی به آتشبس تصریح کرد: دشمن صهیونیستی اگر به آتشبس تن داده است باید این موضوع را از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار داد، از یک سو با تجمیع عِده و عُده و حمایتهای مالی و اطلاعاتی و تسلیحاتی گردهماییهای معارض و مسلح سوریه را به جان جبهه مقاومت انداخت و این خود درس بزرگی برای ملت ایران بود.
وی افزود: از سوی دیگر هم از داخل و هم از خارج برای کشور ایران نیز برنامه دارند و دولت باید مدبرانه نسبت به نفوذیهای داخل و برنامههای خارج که میتواند برای جمهوری اسلامی سم تلقی شود، توجه داشته باشد.
مدرسی با اشاره به فرا رسیدن میلاد حضرت زهرا (س) و روز زن و سخنرانی مقام معظم رهبری در جمع بانوان عنوان کرد: مطالبه شرق بهویژه ملت اسلامی از غرب این است که چرا به اسم آزادی زن را اینگونه ابزار جنسی و اقتصادی مطرح کردهاند؟.
وی ضمن تبریک میلاد حضرت مسیح (ع) به تمام موحدان عالم از جمله مسیحیان به فرا رسیدن شب یلدا اشاره کرد و گفت: شب یلدا طولانیترین شب سال است و پیامی که از این شب میتوان گرفت این است که ظلمت هرچقدر که پایدار باشد در نهایت صبح روشن فرا خواهد رسید، فضا هر چقدر سرد و سخت باشد در نهایت خورشید تابان فراخواهد رسید.
صله رحم در شب باستانی یلدا مدنظر باشد
مدرسی ادامه داد: سنتهایی همچون دید و بازدید و به جا آوردن صله رحم و استفاده از نعمتهای الهی از جمله سنتهای این شب باستانی است و چیزی که مهم است این است که در این مجالس نیز باید خود را برای صبح ظهور با استفاده از قرآن و احادیث آماده کرد.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به جریانات اخیر در سوریه بیان کرد: جریان پیش آمده در سوریه و هدف پشت آن باید توسط تحلیلگران بررسی شود اما مهمترین نکته این است که اشغالگران باید هرچه سریعتر از منطقه اشغالی خارج شوند، دشمن صهیونیستی و ترکیه که واقعاً نقش مهمی در این زمینه داشت و ضربه مهلکی به جبهه مقاومت کرد و امید است دست غیب آنها را ادب کند.
وی ادامه داد: درسها و موارد این موضوع برای تمام اقشار جامعه بسیار مهم است و باید بدانیم که این حوادث برای هر کشوری که رخ دهد با توجه به دشمنی که با مسلمانان دارند قطعاً برای فردی چیزی باقی نمیماند، کمااینکه ۶۰۰ نقطه در سوریه را دشمنان بمباران کردهاند.
دستگاه قضائی ترک فعلها را بررسی کند
مدرسی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ناترازی انرژی در کشور افزود: احساس این است که پس از شهادت آیتالله رئیسی و روی کار آمدن دولت چهاردهم، سو مدیریت و ضعفهای مدیریتی باتوجه به تقسیم انتصابات مشکلات زیادی را به وجود آورده است و دستگاه قضائی میتواند ورود کند و ترک فعلها را بررسی کند.
وی ادامه داد: مردم با رعایت قناعت و دولت با مدیریت و فعال کردن بخش خصوصی، با توجه به اینکه ۳۰ درصد از انرژی توسط پنلهای خورشیدی میتواند تولید شود، میتوانند شرایط را کنترل کنند.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه دولت نباید ناامیدی را به جامعه وارد کند، عنوان کرد: دولت نباید با گلایه کردن به اقشار مختلف جامعه بهویژه بخش ضعیفالنفس جامعه ناامیدی را القا کند. چرا که این گلایه کردن، نمود منفی برای کشور و پالس مثبت برای دشمن دارد.
وی افزود: دولت باید با تدابیر مختلف ناترازی انرژی را رفع کند که فعال کردن بخش خصوصی با حمایت اقتصادی و اداری و جبران شدن این موضوع در ظرف ۶ ماه یکی از این موارد میتواند باشد.
مدرسی تصریح کرد: دولتمردان نیز باید به فکر ناترازی جیب مردم نیز باشند، کاهش ارزش پول ملی و گرانیها که به تعبیر رئیس جمهور در مناظرات انتخابات از ناحیه دولت است و با توجه به این سخن رئیس جمهور در آن ایام که گرانیها برای دولت است و بخش خصوصی و تولیدکننده نقشی در این مورد ندارند، حال باید با توجه به سخن و اعتقاد خود توجهی به موضوع گرانی امروزه و کاهش ارزش پول ملی داشته باشند.
نظر شما