محمدرضا آقایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بین سالهای ۷۵ تا ۷۶ کریم آتشی با کمک یک تیم بسیار حرفهای اقدام به ساخت مجموعه تلویزیونی «سقوط» کرد که در این سریال تلویزیونی خودش به عنوان نویسنده، کارگردان و بازیگر اصلی نقش آفرین بود.
یک فعال فرهنگی با بیان اینکه موضوع فیلم به رخداد مبارزاتی مردم تربتحیدریه در سرنگونی رژیم پهلوی اختصاص داشت، گفت: بهمن سال ۷۸ همزمان از شبکه یک و همچنین شبکه استانی خراسان به نمایش در آمد.
وی ادامه داد: مرحوم کاظم افرندنیا، مرحوم مهدی آریننژاد، مرحوم مهری ودادیان، ثریا قاسمی و مرجانه گلچین از جمله نقشآفرینان این مجموعه تلویزیونی بودند.
آقایی افزود: از آنجا که بخش قالب سریال روی شخصیت کریم آتشی به عنوان فرماندار وقت تربتحیدریه متمرکز بود و نقش مبارزاتی مردم کم رنگ نشان داده شد، فیلم ضعیف و مورد توجه قرار نگرفت.
یک فعال فرهنگی با بیان اینکه سریال بیشتر جنبه قهرمانسازی و شعاری داشت، تصریح کرد: حتی لحظه پایین کشیدن مجسمه شاه توسط مردم کم رنگ به تصویر کشیده شد و به طور کلی به نقش مبارزاتی مردم آن طور که باید و شاید نپرداخته بود.
وی که در کنار کارهای پژوهشی در حوزه سینما، اکنون مأمور پاکبان شهرداری تربتحیدریه و به سلطان سینمای تربت معروف است، افزود: آنقدر مطالعه دارم که اگر مورد حمایت مالی از سوی مسؤولان حوزه فرهنگی تربت حیدریه قرار بگیرم، قادر خواهم بود، یک فیلم سینمای بسیار ارزشمند تولید کنم.
آقایی اضافه کرد: البته با توجه به گذشت زمان مشکل اصلی تهیه اکسسوری (متعلقات و لوازم ضروری یا حتی غیرضروری برای یک وسیله یا محیط اصلی گفته میشود) است زیرا خیابانهای شهر امروز تغییر کرده و دیگر اثری از مجسمه شاه نیست و برای فضاسازی بهتر و نزدیک به سال ۵۷، حتماً لازم است برخی صحنهها در شهرک سینمای غزالی تهران بازسازی و در آنجا تهیه شود.
گفتنی است؛ در ادبیات سیاسی شهرستان تربتحیدریه حماسه نهم دی سال ۵۷، بیانگر وقوع و پیروزی انقلاب اسلامی در این شهرستان، ۴۳ روز زودتر از دیگر شهرهای کشور و لذا این شهرستان به عنوان شهر پیشتاز انقلاب اسلامی معروف است.
نظر شما