به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا صالحی جوزانی صبح سه شنبه در مراسم هفته پژوهش که در مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور مستقر در کرج برگزار شد، افزود: یکی از فعالیتهای خوبی که در سال گذشته انجام شد، این بود که هر مؤسسهای با بخش اجرایی ذیربط شورایی با نام شورای راهبردی تشکیل دادند تا بتوانند مشکلات را مرتفع کنند.
وی ادامه داد: در بخشهایی که این شورای راهبردی در کنار بخشهای دیگر است باید ببینیم آیا خروجی ملموسی دارند یا نه و این را باید آسیب شناسی کنیم و در راستای تمامیت بهتر باید بحث ارتباط با بخش خصوصی را دست کم نگیریم.
وی از برگزاری رویدادها در مؤسسات تحقیقاتی کشاورزی خبر داد و در این خصوص افزود: برای هر مؤسسه یک سهمیه در نظر گرفته شده و امیدواریم که اگر امسال سهمیه قراداد با ۱۰ شرکت محقق شود در سال آینده این تعداد دو برابر شود و اگر لازم است شرکتی که با آن قرارداد بسته شده در مؤسسه حاضر شود در غیراینصورت مؤسسات یک کار سفارشی برای آنها انجام میدهند.
وی با بیان اینکه در همین راستا در ورودی و در خروجی کار عملیات انتقال فناوری انجام میشود، اظهار کرد: انجام عملیات انتقال اطلاعات یک تحول بزرگ را به دنبال دارد و به دنبال این تحول ما میتوانیم پیشرفت کنیم.
این مسئول از تعامل با ریاست جمهوری و معاونت علم و فناوری خبر داد و گفت: از ظرفیتهای معاونت علم و فناوری در این چند سال مقداری غفلت شده و بر روی طرحهای جریان ساز و اثر بخش در حوزه طیور، دام و … باید بررسی شود که به چه فناوریهایی نیاز داریم تا با تزریق و حمایت مالی سازمان معاونت علم و فناوری کار را پیش ببریم.
صالحی جوزانی یادآور شد: در اجرای طرحها مشکل مملکت پول نیست بلکه در طرحهای جریان ساز باید انرژی گذاشته شود و این میتواند شروع کار باشد.
وی افزود: بر روی بحث برون سپاری پروژهها به دانشگاهها هم باید تمرکز کرد و شاید بودجهای از طریق تفاهم نامه با وزیر علوم، معاونت علم و فناوری و بنیاد علم را بتوانیم در همین خصوص دریافت کنیم.
وی در خصوص آئین نامهها بیان کرد: یکی از موضوعات اولویت دار ما آئین نامهها هستند و به دنبال اصلاح برخی آئین نامهها بودیم که متأسفانه به دلیل هزینههای بالا نمیتوانیم در کنفرانسهای بین المللی شرکت کنیم اما در همین راستا آئین نامهای را طراحی میکنیم که برای افرادی که خروجی کارهایشان اثربخش است بتوانیم کمک کنیم تا حداقل در کنفرانسهای داخلی شرکت کنند.
نظر شما