به گزارش خبرنگار مهر، محسن صادقی، ظهر پنجشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران استانداری زنجان، اظهار کرد: گزارش جلسه حاکی از آمادگی و برآورد قابل قبولی از مخاطرات و اقدامات دستگاهها است. وی با بیان اینکه عقبماندگی تاریخی و نارسایی در روندهای مدیریت بحران وجود دارد، ابراز کرد: در بخش پیشگیری، برآورد و مقابله یک چالشهایی داریم که نیازمند مدیریت مسئلهمحور موضوعها به شکل دستگاهی است.
استاندار زنجان تأکید کرد: باید با برگزاری نشستهای دستگاهی بر اساس جمعبندی کارگروهها به تصمیمگیری برسیم و حل مسائل را زمانبندی کنیم و در این نشستها موانع مطرح و سطح مشکل در سطوح شهرستانی، استانی و ملی تبیین شود و به سمت راهحل برویم.
وی با اشاره به اینکه مدیریت بهینه در یک بحران در چهار محور استوار است، عنوان کرد: بحران یا منشأ طبیعی و یا منشأ انسانی دارد و با توجه به اینکه استقرار جغرافیای کشور ما در مسیر بحرانهای طبیعی است، ما جزو ۱۰ کشور دنیا هستیم که در معرض بیشترین گونههای مخاطرات طبیعی قرار دارد.
صادقی با بیان اینکه ساختار مناسب مدیریت بحران یک راهکار مقابله با بحران است، تصریح کرد: دومین رکن در مدیریت بحران، هماهنگی بین بخشی است و باید استاندارد بودن تجهیزات نیز مورد توجه قرار گیرد.
وی هدف اصلی مدیریت بحران را پیشگیری و کاهش خسارت انسانی و زیرساختی دانست و گفت: در درجه اول نجات جان و دوم مال انسانها هدف مهم این کار است.
استاندار زنجان با تأکید بر اینکه باید در سه سطح قبل، حین و پیامدهای بحران، مدیریت لازم را اعمال کنیم، ادامه داد: زنجان در مسیر ترانزیت قرار دارد و میزان تردد در محورهای مواصلاتی استان بالا است و باید تمهیدات لازم در حوزه امدادی اندیشیده شود.
وی با بیان اینکه روند نوسازی محدوده بافت فرسوده با وجود اعطای مشوقها قابل پذیرش نیست و نیاز به سرعتبخشی به طرح داریم، خاطرنشان کرد: قیمت ملک در زنجان انگیزه قوی برای سرمایهگذاری در بافت فرسوده ایجاد میکند.
صادقی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات برای مقاومسازی به کندی پیش میرود، تصریح کرد: لازم است جلسهای در این خصوص با مجموعه بانکها و سایر مسئولان ذیربط برگزار شود.
وی با بیان اینکه تجهیزات امدادرسانی کسری انباشته را نشان میدهد، عنوان کرد: روند تأمین خودروهای هلال احمر یک عقبماندگی دارد و با استفاده از ظرفیت مولدسازی برای جبران کمبودها موافق هستم.
نظر شما