به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله سید محمدمهدی حسینیهمدانی در خطبههای نماز جمعه شهر کرج که در مصلای این شهر برگزار شد، گفت: شهادت مالک انقلاب حاج قاسم سلیمانی، روز جهانی مقاومت، ۹ دی که روز بصیرت است و ۷ دی که به فرمان امام نهضت سوادآموزی تشکیل شد، همگی نشان از بصیرت این ماه دارد و تقارن و هم زمانی این مناسبتها با هم خیلی پر معنا است.
وی ادامه داد: در ماه بهمن قدرت امام و مردم در زمان انقلاب و دفع فتنه ظهور پیدا کرد و در ماه دی توانمندی امام (ره) و بصیرت مردم در حفظ و ثبات انقلاب خود را نشان میدهد و این دو ماه به هم متصل اند.
وی در خصوص حلول ماه رجب افزود: پنجشنبه پیش رو اول ماه پر فضیلت رجب و لیله الرغائب است و باید اینگونه باشد و پنجشنبه اول ما شب لیله الرغائب نام دارد و نسبت به ماههای حرام دیگر حرمت دارد.
همچنین وی ادامه داد: راجع به صدقه دادن و استغفار در این ماه فراوان تاکید شده و امان از قبر و قیامت است و راجع به روزه هم رسول خدا (ص) فرمود: " هرکسی به هر دلیلی نمیتواند روزه بگیرد، روزی یک نان به فقیر صدقه بدهد."
وی یادآور شد: هیچکس در ماه رجب محروم نمیشود و یکی از اسماً الحسنی الهی موفق است و خداوند است که توفیق میدهد و باید از خداوند استحقاق خواست این ظرف و مظروف را با هم بدهد و همه توفیق در دست خداوند است.
امام جمعه کرج با اشاره به آغاز ماه رجب و همزمانی آن با ولادت امام محمدباقر (ع) تصریح کرد: موسی صدر سه نقش برای ائمه بیان میکند، نقش اول مصون سازی اسلام در برابر آسیبها و کج رویها است و این نقش را امام علی (ع) تا امام سجاد (ع) مواظبت کردند و تلاش کردند شریعت اسلام باقی بماند و نقش دوم ایجاد چارچوب برای شیعیان بود که گروهی از شیعیان از احکام اسلام پاسداری کنند و تلاش میکنند تا آن را تفصیل دهند و امام باقر (ع) آغاز گر این نقش بودند و تا زمان امام رضا (ع) ادامه داشت و نقش سوم آماده سازی برای به دست گیری زمام حکومت است و شیعیان به حدی رسیدند که میتوانند حکومت را به دست بگیرند و دگرگونی ریشهای در نوع برخورد خلفا با اهل بیت (ع) واقع شد.
روش امام باقر (ع) تبیین بود
نماینده ولی فقیه در کرج با اشاره به نقش تبیینی امام باقر (ع) گفت: ایشان چهره نفاق و طاغوت را به همه نشان دادند و همان کاری که امروز با به آن احتیاج داریم و بر اساس فرمایش امام خمینی (ره) که در مورد امام باقر (ع) فرمودند: " ایجاد تشکیلات و خوراک دهی فکری و بصیرت دهی سیاسی با هدف فعال کردن استعدادهای بالقوه شیعیان توسط امام باقر (ع) انجام شد."
وی با تاکید بر اینکه امام باقر (ع) امام جهاد تبیین هستند، افزود: ایشان تلاش و مجاهدت برای نشر حق کردند و باید این را الگو قرار دهیم و به روش او عمل کنیم و در آن زمان حضرت تنهایی این کار را انجام میدادند ولی امروز ملت ایران تلاش میکند کلام حق در دنیای مادی و غرق در فساد زنده بماند و انقلاب اسلامی این چنین ویژگی دارد و باعث عصبانیت قدرتهای استکباری شده و بیش از ۱۴۰۰ سال است که با روشهای مدرن خود خواستند این صدا را خاموش کنند اما نتوانستند و مِن بعد هم نمیتوانند جلوه حق و نور خدا را خاموش کنند.
۹ دی فرقان انقلاب بود
حجت الاسلام و المسلمین حسینی همدانی در خصوص فتنههای بعد انقلاب بیان کرد: در همین دوران، پس از انقلاب دشمنی و فتنههایی کردند و فتنه سال ۸۸ چیز کمی نبود و حب دنیا و قدرت طلبی از یک طرف و نشناختن مردم، آرمانها و باورهای عمیق به اسلام و دین از طرف دیگر باعث شد شکست خوردگان در انتخابات زمینه فتنه در سال ۸۸ را فراهم کنند.
وی ادامه داد: حماسه حضور مقتدرانه و به موقع مردم فتنه اربابان خارج نشین را از بین برد و در فتنه سال ۸۸ همه چیز در خدمت برپا کردن آشوب عظیم و نزاع داخلی مهیا و به میدان آورده شده بود و عدهای که در کف خیابان بودند، امکانات زیادی داشتند و شعارهای خاص میدادند در این نوع از اتفاقات بی خبر از طراحی طراحان بودند و عوامل فتنه باعث شدند با آشوب در خیابانها از جریانهای رو به جلوی نظام جلوگیری کنند.
وی با اشاره به جریان داخلی و پشتیبانی خارجی با انقلابهای رنگی که در قرقیزستان و گرجستان رخ داد اظهار کرد: به فضل خدا ۹ دی روز یوم الله و یکی از روزهای مهم تاریخ انقلاب شد و باعث بالا رفتن و بالا بردن آبرو برای جمهوری اسلامی شد و کسانی میخواستند که نظام و انقلاب را به انحراف بکشند و فتنه را جور دیگری معنا کنند اما لازم است از دشمنی و دشمنان داخلی درسها گرفته شود و اینها را بیان کنیم.
وی یادآور شد: باید از هدایتهای بی نظیر رهبر انقلاب که کشتی متلاطم انقلاب در روزهای فتنه را در به ساحل امن رساندند تشکر و قدردانی کرد و رهبری (مدظله العالی) فرمودند: " دشمن به دنبال فراموشی ۹ دی است و این ماندگاری مسئلهای مهمی است و باید به عنوان هدف در نظر داشت و در فکر بود چگونه تأمین میشود" و یکی از راهها برای فهم درست، تببین و بیان جریانات آن روزها، تحلیل واقعه و علل و ریشههای به وجود آمده و نتایج به دست آمده از حرکت عظیم مردم است.
این مسئول با اشاره به بیانات رهبری گفت: امروز از قضایای مختلف از اصل انقلاب، جریان دفاع مقدس، جنگ هشت ساله، قضایای دهه ۶۰ و واگری های دهه ۷۰، حوادث دهه ۸۰ و ۹۰ باید تحلیل داشته باشید و بدانید این حادثه چه بود، از کجا شروع شد و چه چیزی باعث آن شد و این یعنی تحلیل.
وی تاکید کرد: اگر تحلیل باشد نباید دوباره در دامی که در گذشته پهن شد بیفتیم و آن واگراییها اتفاق بیفتد و نماز جمعهای که در سال ۸۸ اتفاق افتاد توانست آتش فتنه را خاموش کند و عصای فتنه گران را ببلعد و کسی نباید بگوید ۹ دی تقابل مردم با مردم بود و این جمله منحرف کننده اذهان عمومی است، ۹ دی مقابله با مخالفان جریان الهی بود و ۸ ماه دفاع مقدس در میدان جنگ نرم بود.
وی ادامه داد: ۹ دی فرقان انقلاب بود و دوستان را از دشمنان و اهل کفار را از اهل با ایمان جدا کرد و نشان داد ما ملت امام حسینیم یعنی چه و وقتی اهانت به پرچم امام حسین میشود چه اتفاقاتی را به دنبال دارد و ۹ دی این هشدار ماندگار را داد که اگر کسانی نادانی کنند و در مقابل آرمانها و ارزشهای انقلاب بایستند زیر پای مردم غیور و با ایمان ایران اسلامی لگد کوب خواهند شد و البته که ریشه همه ی خلافکاریها آمریکا است.
حجت الاسلام حسینی همدانی تصریح کرد :۹ دی نشان داد اگر حضور مردم نبود امکان برخورد با اغتشاشگران نبود و ۹ دی روز وحدت مردم همراه با ولایت مداری، تکلیف گرایی و عمل است و ایجاد تمدن نوین اسلامی را تصویر میکنیم و با رصد و تیزبینی مبارزات میدان حق و باطل در روز یوم الله ۹ دی را گرامی میداریم و یکشنبه ۹ دی ماه ۱۴۰۳ با توان و صلابت و قدرت شرکت میکنیم.
فضای مجازی کنترل نشده خسارات جبران ناپذیری را به دنبال دارد
امام جمعه کرج در خصوص فعالیت در فضای مجازی افزود: فضای مجازی اگر کنترل نشود موجب خسارات فراوان برای جامعه خواهد بود و امروز در تمام دنیا میبینید و سیاستمداران عالم این روش را دنبال میکنند و سیاستمداران ما هم ببینند چگونه آنها این فضا رابرای خودشان کنترل میکنند و عدهای دوست دارند این فضا بدون کنترل در اختیار باشد و باید بدانیم چه کسانی دنبال این هستند که این فضا بدون کنترل در اختیار همه باشد و برای کسانی که خوشحالی و امنیت مردم برایشان مهم نیست نباید شرایط فراهم شود.
وی در خصوص دو ابزار مهم جهت استفاده در این فضا معقوله قدرت نرم که راه آن جهاد تبیین و قدرت دوم جنگ سخت است، را عنوان کرد.
همچنین وی در خصوص رحلت علامه مصباح یزدی بیان کرد: علامه مصباح دائماً در حال حرکت و به دنبال برگزاری جلسات بصیرتی در داخل و خارج کشور بدون واهمه از ملامت ملامتگران بودند و به روشنگری و جهاد تببین میپرداختند و اگرچه شخصیت ایشان را مورد هجمه قرار دادند اما حزب اله لبنان هم از جلسات ایشان بهره میگرفتند.
نماینده ولی فقیه در کرج در خصوص شهید سلیمانی افزود: سردار دلها، شهید القدس، حاج قاسم عزیز که آرزویش آزادی مسجد الاقصی بود آمریکا را عصبانی کرد و با ابتکار سپاه قدس و استفاده از دیپلماسی و پروتکلهای پذیرفته شده در دنیا توانست قدرت منطقهای را بالا ببرد و قدرت هوشمند به کار بگیرد و با این قدرت قواعد بازی را در دست گرفت و هزینههای گزاف دشمنان را بی تأثیر کرد.
وی ادامه داد: قدرت نظامی شهید سلیمانی فقط نبود که او یک ژنرال است بلکه روش و سبک زندگی او، وی را محبوب دلها کرد و شهید سلیمانی شیعه طراز دوران غیبت بود و بصیر است و امام و جبهه حق را یاری میکند و توسط خبیثترین رژیم آمریکا و پلیدترین فرد به شهادت رسید و ترامپ بداند با ترور شهید سلیمانی برای همیشه باید در سایه ترس بماند چرا که سایه انتقام ایران تا پایان عمر بر زندگی وی سنگینی میکند.
همچنین وی اذعان داشت: وظیفه ما امروز سنگینتر است و هم باید بصیرت را بالا ببریم و هم هرچه جلوتر میرویم بصیرت بیشتری میخواهیم و میدان مبارزه پیچیدهتر است و امروز جنگ شناختی و ارادهها با هم فعال اند و امروز دشمن با همه توان به میدان آمده و دنبال نابودی ما است و باید قویتر شویم.
حجت الاسلام حسینی همدانی برای مقابله با دشمنان دو راهکار قرآنی صبر و استقامت را برشمرد و گفت: تذکر نهایی من به مسئولین اداره کننده کشور در قسمتهای مختلف این است که روش کار خود را با قانون و تذکرات امام جامعه و رهبری تنظیم کنید و از جامعه خارج نشوید.
نظر شما