موسیالرضا صفری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: برخی شهروندان بدون آگاهی از شرایط افراد به آنها کمک میکنند که با توجه به مستندات موجود اکثر مبالغ حاصل از جمع آوری تکدیگری صرف خرید مواد مخدر میشود.
وی با اشاره به اینکه در هفته گذشته ۹۸ متکدی با هدف رفع ناامنی تقاطع خیابانهای گرگان و معابر شهری جمع آوری شدند، افزود: یکی از عوامل تأثیرگذار تداوم تکدی گری در شهر ناآگاهی مردم از شرایط این افراد است.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری گرگان ادامه داد: شهروندان اگر دقایقی را کنار این افراد توقف کند متوجه درآمد بالای آنها خواهند شد لذا بهترین و کارآمدترین راهکار جهت ریشهکن کردن این پدیده زشت اجتماعی همکاری شهروندان در کمک نکردن به افراد متکدی است.
وی با تاکید بر اینکه برای اثر بخشی و نتیجه دادن طرح نیاز به همراهی شهروندان داریم، افزود: به علت نداشتن بازدارنگی اقدامات، زحمات اجرای طرح نیز زیر سوال میرود و مجدداً شاهد تکرار تکدیگری این افراد در سطح معابر شهری هستیم.
صفری خاطرنشان کرد: بر اساس قانون، وظیفه شهرداریها جلوگیری از تکدیگری است که در موضوع جمعآوری هیچ مشکلی نداریم اما به علت فعال نبودن کارگروه ساماندهی که متشکل از دستگاههای مرتبط است، شاهد بازگشت چندباره متکدی در سطح شهر هستیم.
وی در خاتمه یادآور شد: از شهروندان خواهشمندیم تا درصورت مشاهده افرادی که در چهارراهها اقدام به تکدیگری میکنند با سامانه تلفنی ۱۳۷ تماس بگیرند تا نسبت به جمعآوری آنها اقدام شود.
نظر شما