به گزارش خبرنگار مهر، مراحل پذیرش داوطلبان ورود به واحدهای آموزشی تخصصی شامل ثبتنام و انتخاب رشته محل مورد نظر، آزمون کتبی، مصاحبه علمی و پذیرش نهایی واحد آموزشی است.
داوطلبان تا ۲۲ دی ماه فرصت دارند از طریق ورود به پایگاه اطلاع رسانی سنجش و پذیرش حوزههای علمیه به نشانی paziresh.ismc.ir عملیات ثبت نام را انجام دهند.
داوطلب در هنگام ثبتنام میتواند طبق ضوابط تعریف شده در دفترچه، نسبت به تکمیل فرمها و بارگذاری مدارک مربوطه و انتخاب حداکثر سه رشته – محل اقدام کند.
ثبت نام کنندگان واجد شرایط لازم است بعد از تکمیل ثبت نام در سامانه، در زمان بندی اعلام شده از سوی واحد آموزشی برای انجام مصاحبه به واحد آموزشی انتخاب شده مراجعه کنند.
طبق تقویم ارائه شده، مصاحبه ثبتنام کنندگان از ۱۸ دی تا ۱۵ بهمن ماه انجام میشود.
مصاحبه در تمام رشتهها در دو محور تخصصی شامل منابع متناسب با هر رشته و عمومی شامل اطلاعات عمومی، مسائل اخلاقی، فعالیتهای علمی- پژوهشی، توانمندی و… انجام میشود.
متقاضیان ورود به مراکز تخصصی سطح ۴ علاوه بر مصاحبه علمی، لازم است در آزمون ورودی کتبی که توسط مرکز برگزار میشود شرکت و حداقل امتیاز لازم را کسب کنند.
آزمون ورودی سطح ۴ نیز ۱۲ بهمن ماه با هماهنگی واحدهای آموزشی انتخاب شده در سامانه برگزار میشود.
پذیرش نهایی متقاضی در واحدهای آموزشی تخصصی قم منوط به داشتن پرونده تحصیلی فعال در سطوح عالی قم است.
از جمله شرایط متقاضیان برای ثبت نام در واحدهای حوزوی تخصصی شامل داشتن انگیزه و استعداد مناسب برای ادامه تحصیل در رشته تخصصی مورد تقاضا، داشتن پرونده فعال تحصیلی تحت پوشش مرکز مدیریت حوزههای علمیه، برابربودن استان محل تحصیل در تخصصی و عمومی، نداشتن وضعیت فعال در هیچیک از رشتههای تخصصی در دوره، داشتن پرونده تحصیلی فعال در بلند مدت، اتمام سطح تحصیلی قبلی، تلبس دائم به لباس روحانیت (در سطح چهار) و شرکت و قبولی در مراحل پذیرش و کسب امتیاز لازم در آن است.
بر اساس درختواره رشتهها و گرایشهای تخصصی، بیش از ۴۰۰ رشته و گرایش در ۱۶ حوزه دانشی در سطوح ۲، ۳ و ۴ در سطح کشور در حال اجرا و یا برنامهریزی است که واحدهای آموزشی تخصصی دارای مجوز از شورای گسترش، پس از اخذ مجوز اجرا از کمیسیون مراکز تخصصی، مجری یک یا چند رشته خواهند بود.
نظر شما