به گزارش خبرنگار مهر، ناصر جاهدنیا ظهر دوشنبه در نشست خبری انیمیشن سینمایی ساعت جادویی (برگزیده فانوس پویانمایی پانزدهمین دوره جشنواره عمار) که در سینما مهر کوهسنگی برگزار شد، از سختیها و چالشهای تولید این پروژه در طول بیش از چهار سال صحبت کرد.
تهیهکننده انیمیشن سینمایی «ساعت جادویی» با اشاره به همکاری نزدیک هنرمندان و مهندسین مشهدی در این پروژه گفت: این انیمیشن بهویژه به دلیل استفاده از تخصص مهندسان در فرایند تولید، تفاوتهایی با دیگر آثار هنری دارد.
وی بیان کرد: این پروژه در طی مراحل تولید بارها بازنویسی شده و سکانسهای مختلف آن دوباره تولید شدهاند.
جاهدنیا گفت: این اتفاق در صنعت انیمیشن امری طبیعی است، اما در ایران بهدلیل کمبود تجربه سینمایی، فرآیند تولید این انیمیشن یک سال تا یک سال و نیم بیشتر از زمان معمول تولید در سایر کشورها به طول انجامید.
تهیهکننده انیمیشن سینمایی «ساعت جادویی» اظهار کرد: یکی از ویژگیهای برجسته این انیمیشن، استفاده از موتورهای بازی برای تولید آن بود که در ایران تجربهای نو بهشمار میآمد. این موضوع، بهطور همزمان فرصتهایی برای پیشرفت و محدودیتهایی برای تیم تولید به همراه داشت.
وی افزود: این انیمیشن در جشنوارههای مختلف مانند جشنواره کودک و جشنواره فجر اکران شد و پس از دریافت بازخوردهایی از مخاطبان، اصلاحاتی در برخی بخشها، از جمله سکانسهای موزیکال، اعمال گردید تا بهترین نتیجه برای ارتباط با مخاطبان کودک و نوجوان حاصل شود.
جاهدنیا گفت: با توجه به نوپایی این صنعت، پویانمایی باید بیشتر از قبل تحت حمایتهای راهبردی قرار گیرد و حمایتهای فعلی از این صنعت در کشور کافی نیست.
تهیهکننده انیمیشن سینمایی «ساعت جادویی» همچنین بر اهمیت توجه به تولیدات انیمیشن در ایران تأکید کرد و از رسانهها خواست که در معرفی این آثار کمک کنند تا صنعت انیمیشن کشور بهطور گستردهتر دیده شود.
وی افزود: امیدواریم که این پروژهها بتوانند سهمی در توسعه صنعت انیمیشن ایران داشته باشند و مشهد بهعنوان یک قطب پویانمایی در کشور، هر ساله آثار جدیدی برای اکران داشته باشد.
نظر شما