۲۱ دی ۱۴۰۳، ۲۰:۳۲

سقوط در چال کالابر جان کارگر رشتی را گرفت

سقوط در چال کالابر جان کارگر رشتی را گرفت

رشت-رئیس سازمان آتش نشانی رشت گفت: سقوط کارگر ۴۶ ساله در چال کالابر در منطقه حاجی آباد رشت منجر به فوت وی شد.

شهرام مؤمنی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حادثه سقوط از طبقه اول به چال کالابر در ساعت ۱۷:۲۸ امروز جمعه ۲۱ دی به مرکز ۱۲۵ آتش نشانی رشت اطلاع داده شد.

وی افزود: سریعاً یک دستگاه خودروی نجات به همراه ۴ آتش نشان و افسر ارشد به محل حادثه اعزام واقع در حاجی آباد رشت اعزام شدند.

رئیس سازمان آتش نشانی رشت ضمن ابراز تأسف از حادثه سقوط در این باره گفت: به علت نقص فنی، درب کالابر محصور در حالی در طبقه اول باز شد که کابین در طبقه دوم مستقر بوده و مرد حدوداً ۴۶ ساله پس از سقوط از ارتفاعی بالغ بر ۵ متر جان خود را از دست داد.

این مسئول با تاکید بر اینکه یکی از پر حادثه ترین نقص‌های بالابرها و آسانسورها عدم تقارن باز شدن درب در محلی خلاف ایستایی کابین است به شهروندان توصیه کرد: کاربران آسانسورها و کالابر های محصور؛ قبل از سوار شدن گول باز شدن درب را نخورند و حتماً کابین را ببینند و گرنه دچار حادثه سقوط و آسیب و مرگ خواهند شد.

کد خبر 6343153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha