پیام‌نما

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الْيَهُودَ وَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا وَ لَتَجِدَنَّ أَقْرَبَهُمْ مَوَدَّةً لِلَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ قَالُوا إِنَّا نَصَارَى ذَلِكَ بِأَنَّ مِنْهُمْ قِسِّيسِينَ وَ رُهْبَانًا وَ أَنَّهُمْ لَا يَسْتَكْبِرُونَ * * * یقیناً سرسخت‌ترین مردم را در کینه و دشمنی نسبت به مؤمنان، یهودیان و مشرکان خواهی یافت. و البته نزدیک‌ترینشان را در دوستی با مؤمنان، کسانی می‌یابی که گفتند: ما نصرانی هستیم. این واقعیت برای آن است که گروهی از آنان کشیشان دانشمند و عابدان خدا ترس‌اند، و آنان [در پیروی از حق] تکبّر نمی‌کنند. * * * اهل شرك و يهود مؤمن را / هست دشمن‌ترين دشمن‌ها

۲۱ دی ۱۴۰۳، ۲۱:۳۳

شدیدترین تحریم‌های آمریکا علیه دو بخش نفت و گاز روسیه

شدیدترین تحریم‌های آمریکا علیه دو بخش نفت و گاز روسیه

خبرگزاری رویترز از تحریم ۱۸۰ نفتکش روسیه از سوی آمریکا با هدف تضعیف توان مالی این کشور در جنگ علیه اوکراین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وزارت خزانه داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه روسیه خبر داد.

وزارت خارجه آمریکا هم اعلام کرد که این کشور شدیدترین تحریم‌ها را علیه دو بخش نفت و گاز روسیه اعمال کرده است.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه آمریکا، دور جدید تحریم‌ها هشت فرد و نهاد را در روسیه در ارتباط با تولید و صادرات نفت و گاز هدف قرار می‌دهد.

این وزاتخانه مدعی شد: هدف تحریم‌های جدید، محروم کردن روسیه از درآمدهای نفت و گاز و تضعیف توان این کشور برای تأمین مالی جنگ علیه اوکراین است.

یک مقام آمریکایی در واکنش به این تحریم‌ها گفت: روسیه تمام تلاش خود را برای دور زدن این تحریم‌ها به کار خواهد گرفت، اما این کار هزینه بسیار زیادی بر مسکو تحمیل خواهد کرد. ما پیش بینی می‌کنیم هزینه تحریم‌های جدید علیه روسیه میلیاردها دلار در ماه باشد.

خبرگزاری رویترز هم اعلام کرد که آمریکا بیش از ۱۸۰ نفتکش را که بیشتر آنها زیرمجموعه «ناوگان سایه» روسیه هستند، تحریم کرده است.

کد خبر 6343209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • GB ۰۸:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۲۲
      0 0
      من جای روس‌ها باشم به دنیا اعلام میکنم هر کس نزدیک ناوهاش بشه موشک می‌فرسته توپ حلقشون ،ببینم کسی جرات داره .ناوها هم کارشون را میکنند .